Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Torsdag

Hej fina och god morgon!

Hoppas att allt är bra med er. Jag mår bättre redan idag och det känns SÅ skönt. Dock inte helt bra men ska till läkaren nästa tisdag så hoppas på lite mer hjälp då. Är fruktansvärt med halsbrännan på nätterna. Vill bara ha någon som kramar mig hela natten typ, haha.. Men ja, jag tränar ju på det där med att vara ensam. Det går ändå helt okej måste jag säga.

Igår borde jag ha pluggat hela kvällen men då jag var barnfri kunde jag inte låta bli att möta upp Tove och babbla i några timmar. Alltså återigen, jag förstår inte hur vi kan ha SÅ mycket att prata om trots att vi ses varje dag + pratar i telefon säkert fyra eller fem gånger om dagen, haha.. Hon hjälpte mig med ett jobb och sedan pratade vi bara massor. Kom hem strax innan midnatt, tog bort allt smink, tog på ett mysigt set och tofflor och gjorde en stor kopp te. Såg repriser av ”Unga mammor” och njöt av lugnet och tystnaden.

Nu har jag sex dagar kvar innan det är dags för nästa tenta och stressen börjar smyga sig på lite. Hur kan tiden gå så snabbt? Nyss hade jag ju jäääättemycket tid på mig att plugga. Och på tal om tentor. Det var tydligen lite felräknat så nu såg jag att jag hade fått VG på bägge delarna i extern redovisning och inte bara i den ena som jag trodde. Är fortfarande sådär orimligt glad över det, haha.. Jag är så töntig men det var verkligen ett så svårt ämne för mig och ändå grejade jag det.

Idag har jag kidsen och ska umgås med en vän ikväll. Plugga ska jag också försöka göra + ordna två utkast för samarbeten som ska upp nästa vecka. Träna ska jag också göra. Kram på er och ha en fin dag!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish