Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Era fördomar om mig

Bad er att skriva era fördomar om mig på instagram och här kommer del ett av dessa + mina svar.

Svar: Jag vet inte om jag har hybris men är stolt över mig själv och det jag har gjort i livet. Sedan är jag ju väldigt osäker på mig själv ofta och känner att jag är dålig och inte räcker till. Så har kass självkänsla. Så det är väl lite både och. Men tycker inte att jag är bättre än någon annan heller! Stolt över sig själv måste man väl ändå få vara dock?

Svar: Nej, det är sant att jag har svårt att bli det. Om jag är kär i någon så säger jag det till den personen och ÄR sårbar. Så det är tvärtom. Skulle aldrig kunna gilla någon och inte berätta det. Livet är för kort för det!

Svar: Var bortskämd när jag var liten typ, haha. Både med kärlek och saker. Men i vuxen ålder (eller ja egentligen sedan jag flyttade hemifrån när jag var 15) så har jag aldrig fått en krona av någon eller hjälp med något typ. Så tycker snarare tvärtom. Ber typ knappt om hjälp och tjänar alla pengar själv, gör det mesta själv osv. Så bortskämd är det sista jag är.

Svar: Ja, jag tror nog att jag är lite dömande. Men är bra på att påminna mig själv om att inte vara det med när jag märker att jag dömer för fort. Tror nog att dom flesta av oss är rätt dömande och att det sitter rätt djupt i en även om man kanske inte vill vara det. Men jag vill inte döma någon! Gör det dock ofta utan att tänka på det men påminner mig själv som sagt.

Jag är både perfektionist och jätterädd för småkryp, haha. Så båda dessa stämmer.

Svar: Tack <3 Ja, men det gör jag absolut. Både med kärlek, materiella saker och upplevelser. Vill ge dom allt jag kan. Hade jag inte kunnat köpa saker till dom så hade jag dock inte gjort det. Det är inte viktigt egentligen, bara lite extra kul. Men om jag har möjlighet att ge dom något som dom vill ha och önskar så vill jag alltid göra det.

Svar: Det är sant att jag typ aldrig gör det men det handlar inte om att jag inte vill utan snarare om att jag inte har tid och är dålig på att fynda. Har så mycket vänner som är sååå duktiga på det och gör loppisfynd hela tiden. Säger alltid att jag måste följa med dom och se hur man gör. Tycker det är kul att gå runt på returmarknader och så men är som sagt sämst på att hitta saker.

Svar: Jag är oftast inte alls blyg men kan absolut vara det i vissa sammanhang. Men det var nog mer förr. Var längesedan den blyga sidan i mig kom fram om man säger så, haha.

Svar: Ja, det är nog ganska sant! Ser det inte så själv men jag fotar ju mig själv mycket och blir glad när jag får komplimanger. Så det stämmer väl då.

Svar: Stämmer inte alls. Har flera stycken! Lägger dock ingen vikt i sådant alls, var tvungen att tänka efter när jag läste denna fördom då jag inte har tankar på om mina vänner har det eller inte.

Svar: Stämmer bra. Många tror nog att dom känner mig bra för att jag är så pratglad och öppen men det är få som släpps in nära ”på riktigt”.

Svar: Det stämmer, haha. Men det är inte med mening, det blir bara så. Tror nog det blir så för dom flesta ändå när man är lite ovan. Gillar ju inte att prata framför kameran direkt trots att jag jobbar med det.

Svar: Stämmer absolut! Men tycker jag är bra på att skriva om det på bloggen och berätta ärligt hur mitt liv är, hur jag mår, om någon dag har varit helt kaos osv. Är absolut inget jag försöker dölja på något vis. Sedan fotar jag kanske inte när barnen slåss och skriker utan väljer att fota dom fina ögonblicken. Att dela med mig av det i text tycker jag dock alltid att jag gör. Livet är ofta stressigt och kaos.

Svar: Både och. Jag bryr mig väldigt mycket men försöker sätta min hälsa först och prioritera plugget då det är mäklare jag vill arbeta med sedan. Så det är första prio nu! Kommer dock inte att sluta blogga när jag är färdig mäklare heller men kommer att fortsätta ha det med ”på sidan” som det känns just nu.

Svar: Så var det förut. Är dock ganska påläst sedan något år tillbaka och rätt insatt med.

Svar: Det stämmer nog. Lyfter inte så mycket ”tyngre” ämnen på bloggen och så har det ju alltid varit. Har ju fått kritik många gånger för att jag inte skriver om ”viktiga” saker men jag vill vara neutral utåt i många ämnen med.

Svar: Stämmer på båda. Har många symptom på utbrändhet med tyvärr.

Svar: Stämmer bra men bara med ”rätt person” =) Men gillar dock lugnare sex med.

Svar: Ja, det stämmer. Tror att livet går ut på att vara just lycklig längs hela resan.

Svar: TACK <3 <3

Svar: Haha, nej tvärtom. Har svårt att komma! Eller ja, ganska lätt att komma själv då jag har koll på min egna kropp men svårt för någon annan att få mig att komma.

Svar: Stämmer inte alls.

Svar: Är varken ytlig eller fejk. Tycker ju om smink, hår osv men baserar inte relationer som jag har eller annat i mitt liv på yta. Tvärtom är jag nog ärlig och rak, omtänksam och snäll.

Svar: Stämmer! Iallafall från vissa människor i mitt liv tyvärr. Inte så mycket från främlingar eller folk som jag inte känner.

Svar: TACK <3

Svar: Men alltså tack. Blir rörd till tårar här i soffan. Bästa, bästa ni <3

Svar: Jag har helt störd humor. Finns typ ingen gräns för vad jag kan skoja om, haha. Delar dock humor med många av mina vänner så vi har alltid roligt tillsammans.

Svar: Men tack snälla <3

Svar: Ja, det stämmer. Bryr mig väldigt mycket om andra, hur andra mår och vill alltid hjälpa med det jag kan.

Del två kommer snart! Kram på er!

Kommentarer

  1. Ylva

    Jag tror många tror sig känna en om man som jag (och du) inte har några problem med att prata om vissa ämnen. Jag kan prata om min psykiska ohälsa till nästan vem som helst. Och är väldigt frispråkig när det gäller att prata om sex. Då många anser dessa ämnen väldigt privata så får dom nog känslan av att ”vara innanför muren”, trots att jag placerar dessa ämnen mellan vallgraven och porten. Vad som faktiskt finns innanför murarna är det få som vet.

  2. johanna

    Två fördomar jag har: Inte särskilt intresserad av filmer & tv-serier. 😅 Sen inte en friluftsmänniska, alltså som gillar att gå ut o tälta & använda stormkök samt paddla kajak osv… Men det kanske inte stämmer? 😊

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish