Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Paus

Hej fina!

Hoppas att allt är bra med er! Jag mår bra och livet rullar på. Har varit på sjukhuset en sväng imorse och imorgon har Jolie tandläkarbesök.. Sen väntar treårskontroll, jag själv har också tandläkarbesök osv osv osv. Känns som att det är något varje dag just nu!

Har Tove här hela dagen idag iallafall och hon hjälper mig med lite samarbeten och utkast som jag har skjutit på lite för länge. Så det är därför det ekar lite tomt här inne. Nu har vi precis tagit en liten lunchpaus och snart ska hon hem och då ska jag plugga en stund!

Gillar precis allt med denna topp! Hur fin!?

Godaste lunchen! Tror nästan att sushi är mer min favoritmat än vad tacos är. Älskar!

Puss och kram/G

Kommentarer

  1. Mia

    Vilken fin topp. Både färgen och själva formen. Nu börjar det tyvärr töa i Stockholm. Jag hade velat att det var riktig vinter och snön låg kvar. Men här verkar många och kalla vintrar inte finnas kvar. Ha det fint kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish