Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Hej på er!
Igår blev jag diplomerad Fransterapeut och det känns superkul! Jag har dock massor kvar och en låååång väg att gå innan jag blir riktigt duktig. Men övning ger färdighet så ska träna nu under helgen så att jag känner mig mer säker inför nästa vecka när jag börjar ta mina första kunder. Tränade lite på F igår innan vi gick och la oss faktiskt, han har så långa och fina fransar så det slutade med att jag inte såg vilka som var hans riktiga fransar och vilka som var förlängning när jag skulle ta bort dom, haha.

Annars då? Sitter på jobbet för tillfället och kommer att bli kvar här länge. Slutar vid 18-tiden och då ska jag möta upp en fin vän som ska följa med mig hem och göra fransar. Vi håller också på att måla om i badrummet fortfarande så allt är lite små-kaos. Hoppas vi hinner fixa till allt innan helgen är slut.

Hoppas ni får en fin fredag! Bjuder på en bild på min gooooda frukost idag. Vaniljkvarg med färska hallon och fullkornsflingor, mums!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish