Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon!

Hej på er! Idag är jag uppe med tuppen då solen skiner och jag har så himla svårt att sova när det är ljust! Igår var jag och F ute och åt middag med efterrätt och avslutade kvällen med drinkar. Så kul vi hade! Det var längesedan jag skrattade så mycket och jag är så glad att vi tog en välbehövlig utekväll tillsammans! Är som tur är inte alls bakis idag då jag hällde i mig vatten innan vi skulle sova, och det känns så himla skönt för då kan jag ta vara även på denna dag.

Idag ska lite paket hämtas ut, lite mat-inhandling ska göras och annars ska vi nog bara ta det lugnt och vila. Ni kan fortfarande fråga i frågestunden! Får mest frågor om vår flytt och vårt giftermål och jag kan svara på en av frågorna redan nu när det kommer till varför vi är gifta vid så tidig ålder. Svaret är kort och gott för att vi är så jäkla dökära. Vi har hittat rätt i livet och det vill vi hedra, visa och ta hand om på alla möjliga vis. Att gifta sig var en stor grej och den bästa dagen i mitt liv. Vi var så nervösa och glädjetårarna bara rann innan, under och efter ceremonin. Att gå fram till altaret på skakiga ben men hålla varandra i handen under hela promenaden dit. Om 60 år kommer vi kunna säga ”vi var bara barn då” och skratta över hur unga och spontana vi är. Jag älskar livet med min F och jag vet inte var jag skulle vara eller vem jag är utan honom. Ta det inte fel, men vi har verkligen växt upp tillsammans, från tjuvrökande 14åringar som inte tänkte på morgondagen till vuxna med ansvar, hem och planer för livet. Vi har varit med om allt tillsammans sedan tidig ålder och att göra det skapar en kärlek och vänskap som är omöjlig att beskriva. Man har ingen garanti på kärlek men jag bara vet att det alltid kommer att vara VI. För mig är det äkta lycka.

Mer svar kommer imorgon när jag går igenom frågorna. All kärlek till er och hoppas ni får en härlig lördag!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish