Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara väder

Godmorgon!
Alltså jag tror inte att ni förstår hur fint väder det är här? Sitter ute i solen och bara njuter! Fy så skönt! Blev verkligen en omväxling att komma hit efter att ha haft vinterjacka i umeå för bara några dagar sedan. Ska passa på att njuta av solen hela dagen innan F kommer hem från en jobb-intervju och då ska vi till ikea för att inhandla säng med mera.

För tillfället så bor vi hos Fs pappa och förhoppningsvis hittar vi en härlig lägenhet eller ett fint hus inom några månader som vi kan köpa och bo i. Vi vill inte stressa med det då vi verkligen vill hitta någon långsiktigt och inte bara ta första bästa. Är verkligen jätteglad att vi får bo här så länge då vi slipper paniken och stressen över boende och kan fokusera på jobb och karriär för ett tag. Måste erkänna att det känns ganska skönt att inte ha några måsten och jag känner mig nästan som om jag är ”ung på nytt” haha.. Ibland glömmer jag nästan själv att jag faktiskt bara är 18 år, men det är nog lätt hänt med tanke på att jag redan jobbat i fem år och bott hemifrån i tre år. Tiden går så fort! Och om en månad fyller jag 19 år och om två har jag och F varit gifta i ett år.

Nu ska jag fortsätta njuta i bikini på gården, men jag önskar er alla en underbar start på veckan. All kärlek!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish