Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mysig dag

Hallå hörrni! Vi ska strax krypa i säng men som den äkta bloggaren jag är så ska ni såklart få ett kvällsinlägg. Dagen har varit underbar och jag har spenderat den mestadels ute i solen. Vi har utöver det också storhandlat och jag har gjort en del ärenden. Imorgon har F två arbetsintervjuer till (!!) och det går verkligen så bra för honom. Vi har varit här i typ två dagar och han har redan haft cirka sex stycken om man räknar med dom imorgon. Så kul! 

Annars har vi ätit god mat och druckit snapple med ananas och jordgubbar på bakgården. Lugn och härlig dag med andra ord. 

Imorgon ska jag ner till stan och kolla på någon hudvårdsserie och på torsdag ska jag fixa naglarna hos min nya nageltjej. Ska bli så roligt. Vi hörs mer imorgon, kärlek!

Några av er frågade recept på instagram men det är sååå enkelt att göra så skriver det bara snabbt här. Skär potatis i klyftor, ringla över massor med olivolja, fligsalt, lite svartpeppar och dragon. In i ugnen i 200 grader och låt vara där inne tills dom är tillräckligt tillagade efter egen smak. Lägg laxen i ugnsfolie och strö över flingsalt, olja, en klick smör, lite creme fraich och citrus-grillkrydda (den är SÅÅÅÅÅÅ god), in i ugnen i typ en kvart. Sen stekte vi också aubergine, zucchini, champinjoner och paprika i smör och olivolja, kryddade med salt, peppar och lite soja och serverade allt detta med sallad. Mums!

Rekommenderar verkligen denna dryck. Nyttig och så söt och god. En riktig törstsläckare! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss