Gabriella Joss Gabriella Joss
Shopping

Nya basic-underkläder

Ni vet när man har EN favorit-bh som man använder jämt? Jag har haft en svart från cubus som ger bra stöd och fantastisk push-up i snart TVÅ år! Visst, jag har andra bhar också men det är denna jag föredrar att ha och har varje dag i princip. Köpte dessa två idag som är i exakt samma stil och den beiga är en identisk men i annan färg! Snacka om att jag kände LYCKA av att äntligen ha hittat lite alternativ som jag älskar lika mycket som den svarta! Är hur jäkla nöjd som helst och detta köp gjorde verkligen min dag. Rekommenderar dessa starkt till er som vill ha mycket stöd och mycket push-up. Finns på cubus för runt 200:- styck. Köpte tre par trosor när jag ändå var igång också.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss