Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Soliga tisdag

Godmorgon tisdag!

Jag ska strax iväg på lite ärenden och F är på jobb-intervju även idag. Han är så duktig! Tänkte dock starta dagen med att byta om till bikini och lägga mig ute en stund. Så skönt!

Måste förresten fråga er om en sak! Nu efter att vi har kommit fram till Göteborg så har jag fått så mycket problem med min hy! Stora, djupa finnar, massor med orenheter, flottigt osv.. Är så ledsen! Och jag brukar ALDRIG ha problemhy förutom dagarna runt mens. Vad beror detta på? Att det är annorlunda vatten, luftfuktighet, miljö, stress? Eller ja, jag vet att ni inte kommer att ha det exakta svaret men vad KAN det bero på? Väärldens ilandsproblem är det ju också, men det är väl det man har en blogg till, haha 😉

Igår köpte vi äntligen en säng, och jag kan loooova er att det känns helt otroligt skönt. Jag behöver egentligen inte så mycket mer än en egen säng för att känna mig hemma någonstans. Det ger så mycket trygghet att sova i sina egna madrasser, täcken och lakan. Hundarna är också jättenöjda och ligger fortfarande och gosar under det enorma dubbeltäcket som vi köpte. Rekommenderar det till ALLA par. Tror det kan vara ett av dom bästa köpen vi någonsin har gjort faktiskt med tanke på hur galet mysigt det är!

Nuu ska jag ut och kasta mig i solstolen samtidigt som jag kollar runt på lite nagel-salonger och spray-tan-ställen. Älskar Göteborg! Det finns så stort utbud av allt och jag är såå glad att vi tog steget att flytta hit. Hoppas ni får en jättefin dag! All kärlek till er <3

2011.. Vi hade nog aldrig kunnat tro då att vi skulle vara där vi är nu =)

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish