Gabriella Joss Gabriella Joss
Inredning

Dammsugare, lägenhet och inredning

Jag har faktiskt suttit och kollat på dammsugare idag, spännande eller hur? Om jag ska vara helt ärlig med er så fick vår gamla inte plats i bilen så just nu är vi dammsugarlösa, men förhoppningsvis kan vi åka och inhandla en redan ikväll. Jag vill ha en ”smal” och smidig och gärna i en ljus färg. Sen så tycker jag inte att det är sådär superkul att lägga ut pengar på städgrejer så vill inte lägga ut allt för mycket pengar på den. Och jag har faktiskt hittat en som lever upp till alla dessa kriterier. Tror den kommer passa bra in hemma hos oss!

 

Och på tal om hemma hos oss! VI FICK LÄGENHETEN! Herreguuuud vad glad jag är just nu. En trea på 96 kvadratmeter med egen tvättmaskin och torktumlare (skööönt att slippa springa upp och ner till tvättstugan), två toaletter, en ENORM balkong, stora rum, en walk-in-closet och den ligger på sjätte våningen. Kan det bli bättre? Jag är såå stolt över mig och min älskade F som lyckats fixa fast jobb och förstahandskontrakt på en lägenhet på bara två veckor. Lyckan bubblar ordentligt i hela kroppen just nu. Har faktiskt smyghandlat lite inredning redan också (då det någonstans i bakhuvudet fanns att vi skulle få ett hem snart). Ett exempel på något jag har köpt är denna toksnygga ”gunga” som antingen ska få hänga lite mysigt i sovrummet eller ute på balkongen. Är sååå taggad på att komma iordning igen och få börja inreda! Ska bli så jäkla kul! Och en så stor lägenhet kan man inreda för alltid känns det som, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish