Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Midsommar

Nu är vi äääntligen hemma efter en lång dag som har varit så fin och mysig! Den började med att vi irrade runt och letade efter jordgubbar för dom var slut ÖVERALLT. Engångsgrill, choklad och massor av annat gottis fick också komma ner i varukorgen och sen bar det av mot stranden och havet. Det var galet blåsigt men vi lyckades grilla ändå till slut och satt där ett par timmar innan det blev alldeles för kallt och nu har vi kollat på film i soffan och bara njutit av varandra och ledigheten. 

Det var förresten en såå läskig grej som hände idag. Det var en bil som körde JÄTTENÄRA oss bakifrån och vi var tvungna att tvärbromsa då en bil framför också gjorde det och rätt som det är så krockar bilen bakom med oss. Blev SÅ rädd. Vi som är från lilla Umeå är ju inte alls vana vid storstadstrafiken, haha. Jag började till och med gråta för att jag blev så rädd *töntig tjej*. Det gick iallafall bra och ingen blev skadad. Bilarna fick inte heller en skråma vilket var SÅ tur för allas del. Lite midsommartur hade vi med andra ord även fast vi inte hade så tur med vädret. 😉 Vi hoppas på sol och massor av plusgrader imorgon så att vi kan mysa på stranden hela dagen. 

Hoppas ni har haft och har en underbar midsommar. Kramis!

Vi grillade anammas vegetariska biffar som vi marinerade med en enkel marinad. Så goda!

Mitt allt <3

En superfräsch sallad som F slängde ihop till frukost/lunch imorse. 

Och jordgubbarna (som vi fick dag i till sist) med lite marabou. Såå gott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish