Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Min bloggrutin

Min blogg är ju väääääldigt uppdaterad och det kommer ett nytt inlägg efter varje två timmar och ibland oftare. Jag snittar runt åtta inlägg per dag vilket är väldigt mycket och jag försöker få med shoppingtips, recept, mattips, minnen, frågor/svar osv för att fylla bloggen med rolig läsning för er. Det är viktigt för mig att inläggen är ganska varierade och jag försöker göra ungefär varannat personligt och varannat opersonligt inlägg då det är sådana upplägg jag själv fastnar för när jag läser bloggar. Jag lägger mycket tid på min blogg och sitter säkert vid datorn för att fixa med alla inlägg, mail och liknande i tre timmar per dag. Min bloggrutin är alltid densamma och jag tidsinställer nästan alla inlägg kvällen innan dom kommer upp. Så nu kan ni som tror att jag sitter vid datorn hela dagarna slappna av, haha. När alla inlägg är färdiga så låter jag bara bloggen ”sköta sig själv” under dagen för att sedan logga in på kvällen igen och skriva nya inlägg till dagen därpå, svara på kommentarer osv. Det är något jag gör på rutin och också något jag tar på allvar och ser som ett jobb då det också är något jag får betalt för varje månad. 

Jag tänkte fråga er hur många inlägg ni önskar per dag. Är det bra som det är eller vill ni se färre eller fler inlägg? Vad är absolut roligast att läsa om? Hade varit jätteskönt med lite feedback så att jag kan forma bloggen lite efter era önskemål. Kram!

Jag och mina bebisar i vår gamla lägenhet i Umeå.

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish