Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

När man tänker efter

Ibland blir jag på gnälligt humör och då gäller det att tänka efter på hur bra jag egentligen har det. Jag är nyfyllda 19 år, träffade mitt livs kärlek som 15åring och nu är vi gifta sedan ett år tillbaka och har två fina vovvar. Jag har tagit studenten och jag har läst en termin på universitetet med goda resultat. Jag har en underbar familj som alltid, alltid har stått bakom mig i alla mina val och idéer och jag har mat på bordet varje dag. Vi har under våra sex veckor i Göteborg fått tag i både heltidsjobb och förstahandskontrakt och imorgon får vi flytta in på 96kvm som också ger alla möjligheter i världen till att få en stor familj. Vi har en bil och kan enkelt ta oss var vi vill och på onsdag ska jag börja göra iordning i nya lägenheten och golv och väggar ska bli fina. Jag är ledig hela juli ut och börjar inte jobba förrän i augusti så kommer spendera varje dag på balkongen med frukt och isiga drinkar. Jag har dessutom på sex månader lyckats få en av dom mest besökta bloggarna och faktiskt den allra största på denna portalen. Att tjäna pengar på det man älskar mest, i mitt fall skriva, är inte så dumt. Så jag har mycket att vara tacksam över. Fy vad livet är fint ändå.

Tack till er <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss