Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sunday funday

Hej på er!

Jag är så himla rädd för tiden. Den går ju alldeles för fort! Helgen är redan förbi och idag ska vi hämta min mormor och bror på tågstationen. Dom ska vara hos oss ett par dagar och det ska bli så himla mysigt. Ska njuta av varje dag. Gårdagen gick alltså åt mycket till städning men vi hann även med en sväng till havet, golvshopping på IKEA, ett restaurangbesök och lite annat. När vi kom ut från garaget efter att ha flängt runt på alla ställen så hittade vi en katt som varken var märkt eller hade halsband. Katten verkade dessutom gravid och var riktigt ovårdad och ledsen. F klappade henne lite och jag ringde runt till diverse djurhem som ALLA hade fullt. Polisen kunde inte heller göra något men vi blev rekommenderade att sätta på henne ett halsband med vårt telefonnummer så att eventuell ägare kan ringa oss och berätta att hon faktiskt har ett hem. Det finns 150.000 hemlösa katter idag och det gör mig så jävla ledsen att veta. Har hon inget hem så tar jag fasiken hem henne så får hon bo hos oss. Ingen ska behöva gå ensam, hungrig eller ledsen. Vill gråta av bara tanken när jag tänker på hur många djur som far illa, som är hemlösa och som slaktas på brutala vis dagligen. Usch.. Nej nu byter vi ämne! 

Igår besökte vi som sagt en vegetarisk restaurang här i Göteborg som heter ”Andrum” och provade deras buffé som var SÅ billig och riktigt, riktigt god. Dom hade två olika soppor, fyra varmrätter och en kall buffé med olika sallader, såser och annat gott. Supermumsigt och jag och F åt verkligen ihjäl oss. När vi väl hade ätit klart så ÖSregnade det ute så vi fick springa till bilen som tokar, haha.

Nu är det dags att börja göra oss iordning. Vad ska ni göra idag? Kram!

Hur gott ser inte detta ut!? Rekommenderar alla som har vägarna förbi Göteborg att äta där!

Kommer ni ihåg klänningen jag skrev om igår? Här är den! 99:- på Gina tricots rea. Är mer än nöjd! Och ja, haha. Det är mina trosor som hänger på sängen, missade helt att dom var där (A)

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish