Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tidig kväll

Hej hjärtan!

Hur mår ni? Här är allt bra och vi ska strax börja göra oss iordning för kvällen. Idag har jag flängt på stan med mormor och lillebror och fyndade klänningen som ni ser på bilden ovan. Hur fin?! Verkligen i min smak och kostade under 100lappen på Gina tricot. Lite underkläder och annat smått och gott fick också följa med hem. Vi åt också på pizza hut och sen handlade vi lite mat till dom kommande dagarna på Hemköp. Utöver det så har jag träffat TRE bloggläsare på mina två korta timmar i Nordstan. Hur kul!? Blev först såå chockad när tjejerna kom fram då jag bara är van vid att folk skriver ”jag såg dig på stan” eller liknande efter att dom har gått förbi mig på instagram. Men jättekul var det och jag kan erkänna att jag blir jättenervös varje gång någon faktiskt vågar komma fram. Jag har knappt förstått själv hur ”offentlig” min blogg egentligen är. 

Annars då? Vi har hämtat ut lite paket och bland annat ett underbart från FROOSH. Massor med gottiga smoothies och det ska bli så kul att smaka dom. Älskar ju dessa drycker men vissa av smakerna jag fick hem är helt nya även för mig! Paket från Sheinside har också anlänt och dom plaggen ska vi fota innan läggdags så att ni får se dom imorgon. Två ljuvliga klänningar och en jumpsuit blev det denna gång. 

Nu ska jag invänta F som strax är klar i duschen och sen ska vi mysa ner oss i sängen och gosa. Hoppas ni har en underbar kväll! Kram!

Dagens klädsel på stan innan det blev för varmt och jag spontanköpte klänningen. Shortsen kommer från Strosaruntshop och tröjan (eller en liknande) hittar ni HÄR.

Maten på pizza hut var allt annat än god och jag kommer ALDRIG att betala runt 100:- för detta ever again. Torrt, tråkigt, fastbränt, gammalt fett som satt fast i formen och smakade bara krossade, billiga tomater från ICA BASIC. Pizzorna vi har ätit där tidigare är dock helt okej men det finns ju bättre restauranger och snabbmatställen. 

 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish