Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 saker om mig

1. Jag är väldigt blyg bland nya människor men med dom jag känner är jag helt tvärtom och tar nästan lite för mycket plats.

2. Jag är svag för allt som har legat i frityrfett och chips, pommes och allt sådant ligger lite fööör varmt om hjärtat, haha.

3. Jag har inte vägt mig på flera år och har ingen aning om vad jag kan tänkas väga i dagens läge. Jag är 170cm lång.

4. Jag hatar att ha på mig jeans och har nästan alltid någon annan form av byxor. Gillar när det sitter tight men jeans är bara SÅ oskönt på andra vis.

5. Jag äter inga mjölkprodukter mer än choklad/kakor som innehåller choklad eller liknande någon gång i veckan och ska sluta med det snarast också. Hemma har vi bara veganska substitut till mjölk när det kommer till ost, grädde, matlagningsgrädde, smör osv. Jag mår mycket bättre i magen utan och precis som Ida Warg skrev HÄR så tror jag inte att människan är tänkt för att dricka någon annans mjölk. Det har blivit en så naturlig grej men hur normalt är det egentligen att ta mjölk från någon annan art? Skulle man säga att man dricker mjölk från en hund eller en björn skulle nog dom flesta rynka på näsan och tycka att det var äckligt. Men det är ju exakt samma sak med komjölk.

6. Jag har jobbat och tjänat mina egna pengar sen jag var 14 år och flyttade sedan ihop med min F när jag var 15 år. Allt går om man vill.

7. Jag har dansat hela mitt liv, allt från balett till breakdance till dancehall.

8. Förut var jag helt besatt av skor och äääälskade allt som har med skor att göra. Men nu har den där besattheten av att jag ”måste ha” släppt lite.

9. Jag drömmer om att köpa hus och om allt går som det ska så är vi husägare här i fina Göteborg inom några år.

10. Jag hatar att ta kort på mig själv. Blir alltid så ful! Enligt mig ser jag mycket bättre ut i verkligheten, haha.. =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss