Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Migrän och lockar i håret

Hej på er!

Vaknade upp imorse med sådan hemsk migrän att jag knappt kunde komma upp ur sängen. Tog en ipren, halsade vatten och tog en liten promenad med hundarna och det hjälpte inte ens. Det blev värre och värre och vid sjutiden när jag satte mig på spårvagnen mot jobbet så dunkade huvudet så att jag trodde att jag skulle svimma. Fick ringa F och han hämtade upp mig och vi åkte hem där jag fick sova fram till runt 13-tiden. Vaknade och mådde 100 gånger bättre. Så.jäkla.skönt. Har haft långvarig migrän ett fåtal gånger innan och det är det VÄRSTA som finns. Så tackar högre makter att det hjälpte med sömn och vila. 

Nu på eftermiddagen har jag bara degat framför serien och även lockat håret snabbt så att det känns fint inför veckan. Ska strax få i mig lite mat och sedan sova en stund till. Det är typiskt mig att hålla igång för mycket direkt jag känner mig liiite bättre – och då blir det genast värre igen. Måste lära mig någon gång, haha. 

Hoppas ni fick en bättre start på er måndag än vad jag fick. Och ha en fortsatt fin dag! STOR kram till fina er <3

Mina nya favorit-hemma-byxor HÄR och världens bästa hårborste HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss