Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Schlager och semper

Hjärtan! Hur mår ni? Jag är heeeelt slut och fick sova typ tre timmar inatt innan det var dags att kliva upp redan vid femtiden, haha.. Så är det om man har hundar hemma. Jobbdagen gick iallafall snabbt och nu sitter jag och äter carbonara (vego såklart) och glutenfri pasta från Semper som jag fick hem från Food & Friends. En riktigt rolig överraskning med tanke på att all vår pasta faktiskt var slut i skafferiet. Riktigt god var den också! Och man slipper gluten och magont – stort tips med andra ord! 

Nu ska jag shoppa hem lite mat (mat.se är vår räddning) och sedan städa och fixa lite här hemma. Inte alls taggad på det men så är det att vara vuxen tyvärr. Ibland önskar jag att jag hade bott hemma liiiiite längre. Tänk att jag flyttade ihop med min F redan som 15åring. Åren bara rinner iväg och här står vi idag. Känns så jäkla coolt. Annars ska jag vara uppe läääänge och bara gosa med min lilla familj ikväll. Lite gymmande står också på schemat trots att jag har sådan träningsvärk att jag knappt kan sätta mig ner på toa eller böja mig. Älskar ben och rumpa-passen! Imorgon börjar jag inte jobba förrän 12 och det ska bli såå mys med sovmorgon. Renbäddad säng har vi också. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det. Och vet ni? Min dag började rent (ursäkta men) åt H E L V E T E. Mina nycklar var borta och jag hittade dom ingenstans, hade jätteont i magen, var nästan sen till jobbet och dålig hy och hårdag på det. Men när jag väl kommer hem så har jag fått massor av blogg-paket, nycklarna ramlar ner från taket (?) och jag förstår fortfarande inte var dom hade gömt sig. F hade letat igenom hela lägenheten men inte hittat dom. 

Måste förresten bekänna en sak! Jag har börjat lyssna på… SCHLAGER. Ja, ni läste rätt. Jag som vanligtvis lyssnar på typ dunkdunk och RNB blir faktiskt jätteglad av den typen av musik. Så ett superbra tips i höstdeppen, haha.Tycker dock att det är lite pinsamt att erkänna och vågar inte riktigt lyssna på det på spårvagnen än, men det kanske kommer med tiden. 😉 F satt och skrattade åt mig igår när jag dansade till Cara Mia med Måns Zelmerlöv hela kvällen. 

Ha en mysig måndag och stor kram till er!

Dagens fem-minuters-mat

Och såhär känner jag inför att städa. Men vissa saker måste göras trots att man inte vill. Jäkligt missnöjd tjej iallafall, haha. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish