Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Välkommen söndag!

Godmorgon på er!

Här hemma tog vi sovmorgon och hur underbart är det inte att skippa larmet på mobilen helt och bara vakna när man känner för det? Så mysigt! Har precis skickat iväg F att inhandla lite smått från affären och under tiden tänkte jag passa på att slänga upp lite inlägg här inne. 

Igår hade jag en sååå härlig men fullspäckad dag. Vi började med att fixa och ordna hemma, äta god lunch, handla, jobba lite hemifrån och sola solarium och mot eftermiddagen mötte jag en fin vän för fika, shopping och skitsnack. Fick med mig sockar, halsduk, mysbyxor till F och en tröja hem. Och så kunde jag inte låta bli att köpa The Body Shops hallon-doft. Jag varvar ju egentligen med deras persika och Jessica Simpsons ”Fancy” men känner att det är dags att testa något nytt och tänkte mixa hallonen med Paris Hiltons ”Cancan”. Lär förmodligen falla tillbaka till min standard men nu till hösten gillar jag faktiskt förändring gällande i princip allt! På kvällen hämtade F mig i stan och vi åkte vidare för middag och bio. Vi kom hem vid halv tre inatt (bion började efter elva) och jag var helt på rosa moln med tanke på att det var SÅ längesedan vi var ute på en riktig date tillsammans. Vi räknade på det och kom fram till att vi inte varit på bio ihop på över ett och ett halvt år. Hur sjukt?!

Idag ska vi storstäda hemma, tvätta, dammsuga, dammtorka och allt som hör till. Sen ska vi iväg till IKEA och köpa hem lite smått och gott och efter det väntar gym, solarium och lite renovering. Vi (läs: F) tänkte fixa klart i sovrummet och köket med lister så att vi iallafall har två helt färdiga rum och på måndag kommer det hit golvläggare som ska fixa i vardagsrummet och slipa/olja golvet där. Känns skönt att slippa göra det själv med tanke på att vi har gjort allt annat själva. Och att renovera 97kvm är faktiskt inte ens dans på rosor kan jag lova. Särskilt när man som jag vill bli klar med allt nu och helst igår. 

Nu ska jag börja steka hamburgare här hemma. Älskar söndagsluncher som man lägger ner lite extra tid på. Ska göra en supergod sallad till och sen har vi hemgjorda pommes som har legat i marinad över natten. Mums! 

Ha ett underbart slut på veckan så hörs vi lite senare (och tack för alla kommentarer ni lämnar här dagligen, blir så motiverad av er!).

Bodyshops hallondoft och min nya topp. Hur snygg?! Ska visa bättre bilder sen!

Lördagsmaaaat! Sen hann vi trycka var sin pizza på restaurang och massor med chips och popcorn på bion. Men är det helg så är det och tur att vi äter liiite nyttigt hemma iallafall, haha. 

Och fika såklaart! Har två fikadater inbokade i veckan också med fina vänner. Sen ska jag fixa fransarna och mysa med bästa Mia på onsdag. Älskar att ha något att se fram emot under veckorna!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish