Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

BUS?

Finns HÄR

Efter mitt inlägg om solarium igår så började jag faktiskt fundera lite på andra alternativ. Sist jag testade BUS var cirka två år sedan och jag blev orange och det luktade SÅ äckligt. Dessutom kände jag mig smutsig och fläckig rätt snabbt. Tänkte därför kolla med er vad ni rekommenderar för brun utan sol? Den på bilden ovanför har jag faktiskt hemma men har inte vågat testa den än. Så vill ni inte att jag ska dö i cancer så får ni faktiskt skynda er att slänga in en kommentar i detta inlägg, haha 😉 Mina krav är att den ska vara luktfri, INTE bli orange, kännas lätt på huden och inte färga av sig så jättemycket. Har ni några tips gällande applicering och ”förarbete” osv? Berätta allt!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss