Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

God morgon!

Min plattång som jag älskar finns HÄR (just nu får ni 20% rabatt på allt hos nelly om ni anger ”CHRISTMAS” och handlar över 1200:-)//Produkter från Grazette

God morgon fina ni!

Här är vi uppe med tuppen och jag har precis druckit mitt detoxte och ska snart hoppa in i bilen för att börja åka mot solariet. Har fixat iordning håret nu på morgonen (produktivt haha) och tänkte faktiskt hinna med att slänga upp detta mycket ointressanta inlägg. Jobbar 8-17 idag och sen ska jag hem och ta emot en matleverans från mat.se Min räddning stressiga dagar när man ändå vill ha god mat hemma. Ha en härlig start på veckan så hörs vi lite senare!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish