Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Svar på era frågor del 3

Är du någonsin orolig att du inte kan bli gravid? Hur många barn vill ni ha i framtiden? Vill ni fortfarande bo i Göteborg när ni bildar familj? 🙂

Nej, om jag blir det så blir jag glad! Men samtidigt är det inget jag verkligen vill just nu! Vi vill nog ha tre knoddar men vi får se hur det blir. Ja det vill vi!

Blir du någonsin svartsjuk på F? och ifall du inte blir det, vad gör ni för att förhindra det. min pojkvän är väldigt svartsjuk på mig, när jag går ut, hänger med vänner osv!!

Alltså min man är en riktig ”mans-man” och har typ aldrig haft några tjejkompisar utan bara massor med grabbar runtomkring. Jag har aldrig haft något att vara svartsjuk på och det närmsta han kommer tjejer är typ sina kollegor på jobbet. Så han gör det väldigt enkelt för mig att inte vara avis! Sen att han har tjejer som han hejar på och umgås med på AW:s osv rör mig inte i ryggen. Men jag vet att många killar faktiskt har tjejkompisar som dom träffar regelbundet ensamma osv och det är inget jag någonsin har varit med om i min relation. Sen menar jag inte att det är något fel i det! Klar man kan umgås med motsatta könet. Men nej, jag blir sällan avundsjuk trots att jag är en person som lätt skulle kunna bli avundsjuk. Jag tycker inte att det är okej att någon blir svartis direkt man går ut med vänner, kollegor eller liknande. Det beteendet låter inte friskt. Avundsjuka i ”lätt” mängd kan däremot bara vara gulligt tycker jag. 

Hej! tack för en superbra blogg! älskar den! men undrar bara hur du håller dig i sån bra form med tanke på allt gott ni äter!? kram Rebecka

Hej finis och tack för dom fina orden! Jag har faktiskt inget bra svar alls på det utan är bara extremt tacksam för min ämnesomsättning som alltid varit på topp! Kramis!

Den eventuella flytten, berätta mer om den? 🙂 läser du några bloggar, vilka i så fall?

Vi flyttar den första mars till en helt nybyggd tvåa fem minuter från stan här i Göteborg! Jag läser många bloggar! Paula Uribe är en stor favorit hos mig mest för att hon är så jordnära och klok. Tycker om att hon har båda fötterna på jorden och är ödmjuk och ”sig själv”. Annars läser jag alla ”vanliga” bloggar så som Kenza, Paow, Isabelle osv bara för att jag har följt dom i så många år. Läser många lokala bloggar uppe i Umeå också för at ha koll på vad alla människor har för sig och hålla mig lite uppdaterad, haha. 

1. Vad tycker du om feminism och genus? 2. Vilka bloggar följer du? 3. Vad är ditt absoluta drömyrke? 4. Om du inte bodde i Sverige, vart skulle du vilja bo då och varför?

Jag tycker ”feminist” har blivit ett så tråkigt ord. I grunden så betyder det ju att män och kvinnor ska ha samma rättigheter och det håller jag helt med om! Men så som ordet har utvecklats idag så tycker jag mer att det har fått en negativ klang och jag skulle därför aldrig vilja kalla mig för just feminist. Sen tycker jag att ”hen” är ett tråkigt ord det med. Jag tycker att kvinnor och män är olika och det står jag för. Man behöver inte vara könlös för att vara jämställd! Sen så ska vi givetvis behandlas lika i samhället och ha samma rättigheter. Här ovan skrev jag några av bloggarna jag följer, men det är såklart en hel del jag har glömt bort att nämna. Mitt drömyrke har jag redan och det är bloggare, hihi. Annars så vet jag inte riktigt. Vi får se var livet tar mig. Kommer ihåg att jag ville bli polis när jag var liten och höll fast vid den tanken fram till att jag var typ 14. Det hela började med att en kille sa ”Tjejer kan faktiskt inte bli poliser” på dagis.  Om jag inte bodde i Sverige hade jag velat bo i Barcelona. Den staden för mig står för frihet och jag mår jättebra när jag är där. 

Två bilder från Barcelona när jag var där senast år 2013. Vi hade jättedåligt väder och kallt men staden är bara SÅ fin. 

1. Gillar du kungafamiljen eller tycker du sverige ska vara en republik? 2. Vad tycker du om invandringen i sverige, om du tycker något alls. 3. När du visar upp dyra skinnsaker i bloggen, känns det inte som att du gör reklam för att ha på sig lik? 4. Vad använder du för hårprodukter? Det är alltid så fint med så mycket volym! 5. Jobbar du i kundtjänst? Är det ditt drömjobb? 6. Skulle du kunna tänka dig att adoptera ett barn? 7. Har du någon speciell dröm, typ skriva en bok, designa egna kläder, göra musik eller liknande? 8. En 300kvm takvåning I centrala gbg eller en stor gård på landet med djur o natur? 9. Läser du böcker? 10. Vad ville du jobba med när du gick i skolan?

Alltså jag är inte insatt alls i kungafamiljen mer än att jag hör på radio att dom ploppar ut barn då och då, haha.. Så har inte så mycket att skriva om dom, varken bu eller bä. Jag tycker att invandringen är bra och jag tycker om att samhället är mångkulturellt då Sverige utan invandringen typ hade varit det tråkigaste landet i världen utan pizza och annat kul. Men självklart ska även det ligga på en ”bra” nivå och jag tycker att det är viktigt att alla som invandrar till Sverige ska få en chans att verkligen bli en del av samhället vilket många tyvärr inte får enligt mig. Det är en stor omställning att komma från ett land med en viss kultur till ett annat och helt plötsligt börja anpassa sig utan hjälp och stöd från människor omkring. Så det borde förbättras tycker jag! Nej det gör det inte! Jag har skrivit om mina hårprodukter HÄR. Tack snälla! Blir så himla glad. Jag jobbar i kundtjänst och det är inte mitt drömjobb men i dagens läge trivs jag hur bra som helst och skulle inte byta det mot något annat! Nej, jag skulle inte kunna tänka mig att adoptera. Min dröm är att min blogg ska fortsätta växa som den gjort hittils och att jag ska få fortsätta med den så länge som möjligt. Fy vad svårt! En takvåning skulle jag säga idag men om 20 år så skulle jag förmodligen svara annorlunda. Jag LÄSTE böcker, haha. Nu har jag inte tid längre. Jag ville jobba inom försäljning när jag gick i skolan. Inte som telefonförsäljare (nähä) men med lite mer ”seriös” sälj. Det skulle jag nog trivas med även idag tror jag!

Bästa restaurangerna i Göteborg? Vad har du mer i smoothiesarna med soya mjölk du gör? Kram

Svarade på det i del 1 av detta inlägg så kika där! Jag har alltid banan och bär i! Sen brukar jag ibland ha i hampafrön också. Sojamjölk använder jag inte i smoothies utan väljer oftast havremjölk eller kokosdryck i dom. Kram!

Älskar smoothies i alla dess former! Använder oftast samma ”grund” i alla och byter ut bären/frukten. 

Hur ofta gör du dina fransar? Jag gör också mina, men efter bara 1 vecka är dom fula, faller åt sidan , många har ramlat av så ser skitkonstig ut. Efter två veckor är det katastrof. Gör vanligast vart tredje vecka, kostar 350-450 kronor… Vad kostar det för dig? Har du rabatt till oss läsare på ”the healthy box?” har du och F sex varje dag? 🙂 hur ser ni på det? Är det okej att inte ha sex på tre dagar eller ”tappar man gnistan” då? Om du vill göra F glad, vad gör du då (vardagligt) ? Om du vill göra F överraskad åt det sexiga hållet, ? vet att han alltid tycker att du är sexig men om du vill göra honom ännu mer kåt som ex: använda korsetter? /tjej som behöver inspiration för att impa på killen

Jag gör mina fransar var fjärde vecka ungefär! Så ska det verkligen inte vara, testa att gå till någon annan och se om det blir bättre. Ibland funkar man kanske inte med vissa lim eller så använder den fransteknologen helt enkelt ett lim som är för gammalt! Sen så håller det ju olika länge beroende på hur försiktig man är med fransarna. Emelies prislista på fransar hittar ni HÄR. Nej, inte just nu men det brukar komma lite titt som tätt så håll utkik efter en sådan! Nej, vi har inte sex varje dag och det är helt klart okej att inte ha sex på tre dagar ibland! Vissa dagar hinner vi kanske med flera gånger medan vi andra dagar inte alls har lust. Det är så olika! Jag tycker att nya underkläder räcker gott och väl! Nu handlar jag nytt väldigt ofta så det tycker han nog inte är så speciellt längre (hehe) men gör man inte det så blir det extra roligt! Annars så gör jag nog inget särskilt tyvärr, haha. Kram!

Vad jobbar du med?

Jag jobbar på ett företag som levererar TV i kundservice! Och med bloggen såklart!

Vilket är ditt favoritklädesmärke? 🙂

Köper aldrig märkeskläder så har inga favvomärken! Men handlar mest på Bikbok och Gina tricot typ! På smycken och andra saker så gillar jag Michael Kors och Marc Jacobs mest. 

Hur är man en sån bra flickvän som möjligt? Vad kan man göra dagligen för att göra sin partner lycklig? Hur håller man sig sådär ”nykär”? Tycker du har så himla bra tips!

Men åh vad svår fråga! Alla är ju så olika så det är svårt för mig att säga. Men det viktigaste är att LYSSNA på sin partner. Visa intresse i deras intressen och stötta och peppa. Ibland behöver man någon som tror på en när man inte tror på sig själv. Bråka mycket! Det låter sjukt men för oss är det guld värt att få ut alla känslor direkt och skrika lite när man faktiskt känner för det för att inte bygga upp massor med ilska under längre tid och sen explodera. Försök att överraska mycket i vardagen med småsaker och visa tacksamhet och uppskattning när den du är med gör något för dig. Jag har skrivit lite om hur man håller sig nykär lite längre bak i arkivet så kolla där! Tack snälla du för dom fina orden och kram!

Hur ser du på ”uppfostran ” utav dina hundar. Vi har en engelsk springer spaniel kille som är 8 månader. För mig är de viktigt att jag kan lita på hunden och när jag t ex släpper honom förväntar jag mig att han går fot tills jag säger att han får springa fritt 🙂 Har ni några regler kring hundarna som ni känner är extra viktigt 🙂 Hoppas att du förstår min lite udda fråga 🙂 kram

Alltså TYVÄRR så uppfostrar inte vi våra hundar vilket gör att dom är olydigast i världen typ. Det enda vi har lärt dom är ”sitt” och det är i princip bara Dexter som kan det, haha. Våra hundar har alltid fått leva ett väldigt ”gränslöst” liv vilket såklart har slagit tillbaka mot oss baserat på deras olydighet. Men dom är snälla och älskar allt och alla så är tacksam för det med tanke på att vi inte uppfostrat dom alls. Kram!

Hur ser en vanlig jobbdag ut för dig? Vad har du för arbetsuppgifter? 🙂 Skulle du kunna tänka dig att bo/arbeta utomlands? Vad är ditt drömresemål? Har du någon dold talang? 😉

Jag svarar på mail, i telefon och gör lite annat också då och då! Som det ser ut idag så vill jag inte jobba och bo utomlands och mitt drömresemål just nu är GREKLAND! Vi ska dit i år har vi besämt. Jag har nog inga dolda talanger tror jag.. haha.. Eller jo! Jag har väldigt snabba reflexer. Typ om jag tappar något så fångar jag det ALLTID innan det ramlar i backen (med några få undantag ibland såklart). 

Kan du göra en ”House tour”?

Ja! När vi har flyttat in i vår nya lägenhet. 

Du är ju väldigt mån om djurens rätt men vad tycker du om barnarbete?

Det är såklart inget jag tycker om men det är inte heller en fråga jag brinner för eller kämpar för. 

Hejj! Du och F verkar ha ett jättemysigt förhållanden. Men alla bråkar vi bland eller blir sura på varandra. Vad brukar ni bli oense om och bråka lite Om? Vad gör ni för att bli sams igen?

Han bråkar väldigt sällan på mig och oftast när ”vi” bråkar så är det jag som är arg på honom för att han har glömt något eller skjutit upp något som han borde ha gjort. Annars bråkar vi väldigt sällan om ”riktiga” saker (så som värderingar) utan mest om vardagsgrejer eller mitt i all stress som kan uppstå under en vanlig dag. För att bli sams igen gör vi inget särskilt utan när man har skrikit klart så har man och då släpper vi det snabbt och blir vänner igen. Oftast brukar F säga ”Kan vi bli vänner nu?” och det är jag såklart med på, haha. 

Hej! Hur träffades du och F och hur såg erat förhållande ut till en början? 🙂 Tack för en riktigt inspirerande blogg, kram!

Vi träffades 2010 på gymnasiet! Vårt förhållande i början var väldigt ”trasigt” och vi hjälpte varandra att hitta oss själva i livet. Vårt förhållande har inte alls varit en dans på rosor utan snarare tvärtom och ni kan läsa mer om det HÄR. Det är nog också det som har gjort att vi har en extremt speciell relation till varandra som knappt går att beskriva i ord. Tack för dom fina orden och kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish