Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade bästis

Hej vänner!

Är allt bra med er? Jag mår hur bra som helst! Är dock SÅ trött och snart väntar nog sängen för min del. Igår återförenades jag äntligen med bästis och vi åt middag och efterrätt på vårt favoritställe här i lilla Umeå. Efter det tog vi några drinkar (som för övrigt var såå fruktiga och goda!!) och kvällen avslutades på hotell med massor av chips, choklad, läsk, ansiktsmasker och skitsnack. Vi var uppe heeeeela natten, pratade och skrattade. Precis som det alltid har varit och alltid kommer att vara. Jag är verkligen tacksam för att ha världens bästa vän. Känns så oerhört jobbigt att vi bor så långt ifrån varandra! Att gå från att umgås VARJE kväll efter universitetsplugg och jobb till att ses några gånger per år har verkligen varit jobbigt och det skär ärligt talat i mig varje gång jag verkligen BEHÖVER henne men inte kan träffa henne nununu. Vi hade iallafall hur mysigt som helst och 14 timmar ihop gick för fort!

Idag så har jag annars tränat och solat med min älskade mami och vi har även promenerat ordentligt. Älskar att vara ute och gå när jag inte har någon tid att passa eller någon tid att vara framme någonstans. Jag uppskattar verkligen dagar som denna och det känns skönt att vara hemma, slappna av och bara vara.

Nu när jag faktiskt har hållt igång med träningen så himla bra så vill jag köpa lite nya kläder som jag kan ha på gymmet. Har redan kikat på ett par skor jag är sugen på och även några snygga sport-bhar och tights. Kommer upp ett inlägg med vilka det blir lite senare. Finns ju dock SÅ många snygga så lär hinna tänka om tre gånger till, haha.

Imorgon ska jag njuta av min sista dag med familjen och även passa på att träffa vännerna. Känns tråkigt att det är dags att åka hem men ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till F och svansisarna + alla rutiner och jobbet. Har samlat massor med ny kraft och energi och är helt klart redo för att jobba hårt, för att flytta i början av mars och för att ta mig an massor av nya utmaningar. Dessa dagar har varit så bra. <3

 

Våra absoluta favvoglassbomber med massor av krossad kladdkaka och chokladsås i, mums!// Den obligatoriska solarieselfien. Var skönt att komma tillbaka till mitt ”hemmasolarium”.

Och fetaost-toasten har vi typ som tradition att aaaalltid äta, såå god!// Och drinkarna var tio gånger godare än dom såg ut! Smakade bara frukt och juice typ. 

Lägg märke till våra likadana väskor och necessärer, haha. Vi har verkligen ALLT av samma sort förutom att oftast färgen varierar. Vet inte hur vi lyckas men gissar på att vi har bra smak bägge två 😉 // Hotellfrulle när den är som bäst. Så gott!

Och en av dom få bilderna som är tagna på mig under kvällen.. Lite lagomt nykter och skulle läsa upp skyltarna och gå ner i spagat samtidigt. Bjuder på den =)

Och bjuder även på denna supeglammiga mitt-i-natten-bild. Tror klockan var runt halv tre här, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish