Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Underbara söndag

Lite bilder från denna morgon! Hundarna älskar verkligen snö och skuttade runt hur länge som helst! Dom är verkligen riktiga energipaket, haha.

Hej på er!

Hoppas allt är bra! Jag mår HUUUUUR bra som helst och det var världens bästa känsla att vakna upp till klarblå himmel och sol. Vi hoppade in i bilen nästan direkt och åkte iväg till skogen för att låta hundarna springa av sig ordentligt. Dom var så himla glada! När jag ser mina vovvar vara lyckliga så blir jag så jäkla lycklig själv också. Den känslan för mig är ovärderlig. Vi gjorde också supergoda smoothies på kokosdryck, hampafrön, banan, mango och frysta jordgubbar och tog med som frulle. Så gott!

Annars har vi haft en väldigt lugn och skön helg hittils och idag har vi lite beslutsångest om vad vi ska göra. Det står mellan att åka på SPA och bara mysa eller åka in till stan, shoppa, äta lunch och kanske gå på bio. Finns så mycket man vill göra men det finns inte alls lika mycket tid, haha. Men något vill vi iallafall hitta på innan helgen är slut! Träna och sola ska vi iallafall hinna med (standard). 

Har inte så jättemycket att skriva idag men önskar er en supermysig söndag. Stor kram!

Jobbade i mjukisar igår! Iblaaaand är det väl ändå okej?!// Mina och Emelies fina drinkar i fredags. Älskar att bara be om en ”god drink” så får man smaka lite nytt!

Och avslutar detta inlägg med två bilder från vår sovmorgon (den enda vi har haft ihop denna vecka) och gårdagens middag som fick bli tacos i soffan!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish