Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Vår nya lägenhet

Här har ni lite mörka bilder men det är ju bättre än ingenting iallafall. Jag och F jobbade när visningen var för någon vecka sedan men Helene (som för övrigt är en av mina närmsta vänner och som ska flytta granne med oss!!) fotade lite åt oss. Hur fin?! Kommer bli sååååå mysigt när allt är klart. Älskar att allt är rent och fräscht och ljust och det allra bästa är att den är helt nybyggd (dom håller liksom fortfarande på att bygga på huset, haha) och att ingen annan har bott där innan. Är såååå taggad på flytt nununu. Den 26:e får vi hämta nycklarna! Har nog inte riktigt smält än att vi ska få flytta. Perfekt med fem minuter från centrum också. Idag tar det runt tjugo minuter med buss vilket såklart också är okej, men varför nöja sig när det kan bli ännu bättre? 

Köpte hem lite kuddar och filtar till soffan också. Skönt med nytt! Har gått vidare lite från mitt vita tema och hade tänkt köra mer på beige/ljusbrun/grå/silver. Men ja, det vita lär väl ändå vara med en hel del bara för att det blir så öppet och ljust då.

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss