Gabriella Joss Gabriella Joss
ShoppingSkönhet

LUSH

Köpte med mig nytt från LUSH igår också. Två läppskrubb, min favoritduschkräm och min favvo-ansiktsmask. Det där nere till höger på högra bilden har jag ingen aning om vad det är men F ba “Jag vill också ha något” när vi var där inne, hahaha.. Så himla typiskt honom. Ett par skor fick han iallafall med sig hem utöver dom så tror han överlever han med 😉

Läppskrubben är verkligen UNDERBARA och visst, man kan få samma effekt av olivolja och socker men jag älskar hur gott dessa luktar (och smakar, hehe) så tycker ändå att dom är värda sina 99:-/styck. Tips! 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss