Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Den ständiga frågan

VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Haha.. Kom på att det bara är tre veckor kvar tills jag ska iväg till Stockholm med jobbet. Klickade precis hem en klänning och har nu liiiite beslutsångest kring vilken av dessa två jag ska ha. Tur att jag har några dagar på mig att bestämma mig då! 

Dagen efter ska jag kanske åka till Uppsala till mami eller så ska jag och F ta in på hotell och gå ut och äta och bara gosa (det är ju trots allt alla hjärtans dag då) och i sådana fall skulle jag ju också behöva en klänning då också.. Så kanske får ta med mig båda två i väskan den helgen, haha 😉

Den jag klickade hem nyss är denna här ovanför och den finns HÄR. På rea nu dessutom! Kommer passa perfekt på min kropp tror jag. Den andra klänningen jag funderar på är även den från Rebecca Stella by Nelly och den klickade jag hem för någon månad sedan. HÄR finns en bild när jag har på mig den. Och till och med Rebecca som gjort klänningen kommenterade bilden jag la upp att jag var snygg i den! Så något måste jag har gjort rätt, hihi. Vad tycker ni?!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss