Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Naglar hos fina Effi

Tack snälla fina Effi för mina helt fantastiska naglar. Visst är hon duktig!? Jag kunde inte ha varit mer nöjd och jag kan säga att ni som inte har testat matta naglar bör göra det snarast. Man blir helt beroende! Ni hittar Effis facebook HÄR och hennes instagram HÄR

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss