Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Älskade ni

Hej vänner!

Nu var det längesedan! Det är verkligen SÅ mycket som händer nu att jag blir tokig. Vet inte hur det kommer se ut med uppdateringen framöver heller men direkt vi börjar komma iordning lite i nya lägenheten och saker börjar falla på plats och kännas stabila så kommer jag nog igång igen. Jag vill tacka er som har visat förståelse helt extremt mycket! Jag vet att jag driver en stor blogg men det ni måste komma ihåg är att jag också är en människa. Mitt liv är väldigt stressigt och det händer väldigt mycket precis just nu. Och nu har det verkligen hänt en stor grej! Det är inget jag säger för att väcka provokation eller för att få er att kolla in trots att jag inte har tänkt uppdatera. Absolut inte! Ni kommer förstå varför och vad det handlar om när jag väl berättar det. Och då kommer ni också att förstå varför jag inte har uppdaterat. Jag kommer att berätta A L LT när tiden är rätt – för jag vill dela detta med er! Mer än något annat! Men inte just nu, inte än. Något jag däremot lovar är att ni kommer att få veta, hur det än blir. Så håll ut!

Sen vill jag också påminna er som blir upprörda eller rent ut sagt arga över att jag inte uppdaterar att ni borde skaffa något annat att göra. Det jag visar upp här inne är en SÅ liten del av mitt liv och ni har ingen aning om hur jag mår, vad jag känner eller vad som händer. Jag är väldigt personlig i mitt vis at skriva och delar mer än gärna med mig av både glädje och sorg men även jag har ett PRIVATliv. Det innebär att bloggen inte prioriteras alla gånger. Och ni som skriver att jag tjänar så pass mycket pengar på min blogg att jag faktiskt måste uppdatera den. Vad vet ni om det? Tror ni verkligen att jag fortsätter att tjäna lika trots att jag inte skriver? Njaaa..? Bloggen är till den större delen en rörlig lön och ju mer tid man lägger desto mer får man tillbaka. Så ni kan ju förstå själva hur det ser ut just nu. Så innan ni skriver upprörda kommentarer så ber jag er att tänka efter en extra gång. Alla har vi våra kamper och man vet inte vad någon annan går igenom. Personligen skulle jag aldrig ens engagera mig så mycket i någons liv att jag skulle bli ARG om personen inte skrev något i sin offentliga blogg. Jag skulle mest hoppas att personen i fråga mådde bra och att allt var okej. Sen att man längtar och hoppas efter nya inlägg är en annan sak! Det gör jag med när jag läser bloggar! Och det är ju inte alls konstigt. Men just att bli arg, upprörd eller ifrågasättande är enligt mig inte så hälsosamt och man bör då försöka se över sitt egna liv och vad som är viktigt och inte. 

Annars så har jag bara levt i ett ständigt stresskaos och igår fick vi äntligen komma in i vår lägenhet för första gången. Ni anar inte LYCKAN! Allt var så nytt, fräscht, ljust, stort och öppet. Spotlights i badrummet och i hallen. Helt nytt kök, golvvärme och fint kakel och klinker. Stooora fönster och jättefin balkong. Är mer än glad! Vi körde lite grejer fram och tillbaka hela kvällen igår, handlade och fixade. Hundarna var jätteglada och sprang runt och hoppade tills dom knappt orkade stå upp, haha. Nu vill jag bara att hela flyttlasset ska gå på riktigt så att vi får ordning på helheten. Och i helgen är vi båda lediga så då väntar massor med inrednings-shopping och en sväng till IKEA för att köpa skrivbord och lite andra möbler som behövs. Jag tycker att Ikeas grejer är rätt tråkiga men gillar bland annat Hemnes serie med byråer. Vill ha typ alla! Tror att vi kommer få hem iallafall en byrå och ett skoskåp. Sen vill jag ha en ny skohylla och köpa massor med fina doftljus från Voluspa och Yankee Candle. Jag tycker ärligt inte att Voluspas luktar så himla gott men dom är fina att kolla på och en extremt uppskattad inredningsdetalj. 

Önskar er en fin fredag så hörs vi mer under helgen. Vi lär vara på språng hela tiden men tror ändå jag kommer hinna kika in om F fixar vårt bredband. Kramar till er. Ni är bäst!! 

Världens sämsta bild men det var helt kolsvart när jag kom dit vid 18-tiden och dom enda lamporna som fanns var just spotlightsen i hallen, badrummet och balkongen. Ni ska få se massor av bilder i helgen när jag kan fota i dagsljus!

Annars så är det enda jag är sugen på just nu färskpressad juice och mackor. Så gott! Och med tanke på allt kaos och att allt är nerpackat i kartonger så har vi ätit frukost ute nästan hela veckan. Jag klagar dock inte! Tycker nästan det är mysigare att äta frulle på café än att vara ute och äta middag eller fika på en eftermiddag. Blir en så himla speciell stämning. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss