Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fina fransar hos Emelie

FÖRE/EFTER

Mina fransar är återigen på plats och Emelie är verkligen bäst!

Jag kör fortfarande på lite kortare fransar då det känns mer naturligt till vardags men HÄR kan ni se hur det såg ut när jag hade längre fransar. Är verkligen nöjdast i världen och kommer aldrig att gå till någon annan än Emelie! Salongen hon jobbar på ligger i Stenungssund som ligger cirka en halvtimme utanför Göteborg och det går mycket bussar och tåg dit. Verkligen värt en liten extra omväg för att gå till någon som är så extremt duktig som hon är. 

Vill ni se fler före/efter-bilder på fransar (eller hår för den delen) så hittar ni Emelies helt nya blogg HÄR och hennes instagram HÄR. Hon har även ett av dom finaste instagram-kontona på heeela instagram enligt mig så verkligen värt att kika in om man gillar fina och ljusa mat och inredningsbilder.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish