Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem saker

Fem roliga fakta: 

– Vi har bara vinglas och finglas hemma. Folk brukar fråga ”var är era vanliga glas?” när dom är på besök. Sanningen är att vi inte har några för vi vill alltid ha lite vardagslyx oavsett om det är vatten som serveras ur glasen, haha.

– Varje gång jag nyser så får jag JÄTTEont i magen och får panik över att jag har fått missfall (vilket jag självklart inte har men).

– Jag kan kolla tillbaka på gamla bilder på mig själv och bli avundsjuk på mitt utseende/mina kläder som jag hade just då.

– Jag har jättemycket ljus överallt men tänder dom nästa bara när vi får besök eller när jag ska ta kort. 

– Jag säger alltid åt F att inte kladda/smula när vi äter i soffan men det slutar alltid med att jag geggar ner allt och smular ner huur mycket som helst medan han inte tappar en smula, haha.

Fem saker jag vill ha:

– Jag vill få hem alla paket på allt vi beställt till lilla! En såå fin säng, en fin vagga, ett babynest, massor med mysiga filtar och tofflor osv. Hatar att vänta på paket och längta för då tar det ju sååådan tid. 

– Snygga möbler, blommor, krukor och dekorationer + en matta till balkongen. Ska bli så kul att inreda den och sedan sitta där och njuta på somrarna!

– Massor med energi i kroppen. Saknar gamla Gabriella som orkade hålla igång i princip dygnet runt. 

– En weekend med F på SPA. Bryr mig inte var eller när bara det sker någon gång. Helst snart.

– Fina, vita kastruller och stekpannor. Vet exakt vilka jag vill ha men då dom kostar runt 1000:-/styck så har jag varit lite snål, haha. 

Fem saker jag längtar efter:

– Vår lilla bebis. Om ett halvår ligger du i min famn. Så obeskrivligt och overkligt. 

– Semester. I augusti är det dags!

– En dag som inte har några måsten. Även våra helgdagar är fulla med tvätt, städ osv. Precis som för dom flesta familjerna! Men jag längtar så efter en dag att bara vara. 

– När sommaren kommer på riktigt och man bara behöver dra på sig skorna innan man går ut. 

– Tills jag får träffa min familj i Umeå igen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish