Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dags att sova

Precis som rubriken säger så är jag nu såå trött och det är dags att lägga sig. Tänkte blanda lite iskall saft med isbitar och frysta hallon och krypa ner under täcket och kolla på BECK. F är snart klar i duschen också så ska bli skönt att bara få vara. Ansiktsbehandlingen idag var helt underbar och jag tänkte berätta lite mer om den i ett eget inlägg framöver. Fick iallafall mysa i över en och en halv timme och jag har nog inte varit så avslappnad på länge. Min hudterapeaut Jennifer är så otroligt duktig och vet precis vad min hy behöver. Vi testade en annan behandling nu när jag är gravid och det var jättekul! Kände mig som en ny människa efteråt iallafall, riktigt välbehövligt!

Annars har lite paket hämtats ut och vi har också ätit pizza i solen medan hundarna sprang runt och lekte bredvid. Sen har vi bara myst och inte fått så mycket gjort. Men det behövs också ibland. 

Hoppas ni haft en skön dag! Kram!

Hittade en gammal favorit i garderoben som fick hänga på idag. Lite ovant att inte ha urringat, haha.

Och här ser ni en liten glimt av den fina mosekorgen från Jollyroom. Fick vila under en filt i soffan medan F skruvade ihop den. Kommer visa mer av den senare! 

Och i paketet från Inwhite4you låg detta fina ljussmycke + en helt fantastisk ljuskrona som vi hängt upp i sovrummet. Bilder kommer!// En liten present från min vän Eva fick jag också i brevlådan. Hon har precis öppnat ORIFLAME SHOP, så kika in där. Så kul!

Och även pizzorna var kanongoda. Fick i mig tre bitar och F och vovvarna fick dela på resten. Brukar inte ge dom ”vår” mat och framförallt inte skräpmat men idag fick dom smaka var sin bit, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish