Gabriella Joss Gabriella Joss
Graviditeten

Nytt till bebis

Lite brunt och lite vitt! Bebis har återigen fått lite påfyllning i garderoben och även denna gång från Newbie. Vi har faktiskt bara köpt kläder därifrån förutom en liten nalledräkt från H&M och lite smått från Lindex. Tycker det är så svårt att hitta fina och neutrala kläder om inte hos just Kappahl. Jag är inte så mycket för rosa/blå-trenden så oavsett vilket kön det blir på bebben så kommer han/hon mest att få bära kläder i ljusa och jordnära färger. Kanske lite mer blommigt och pastelligt om det blir en flicka och mer blå detaljer om det blir en flicka men kommer aldrig klä min dotter i skrikiga rosa kläder eller min pojke i tshirts med tryck på bilar, haha. Det är helt enkelt inte jag. 

Sen har jag funderat lite mer på det där med kön. ALLA jag pratar med tror att det kommer att bli en pojke medan jag själv tror på en flicka. Jag bara känner på mig att det är en liten tjej där inne och har inte minsta tanke på att det skulle vara en pojke. F är tvärsäker på att det är en kille. Så det är svårt! Vilket som egentligen men vi får se om känslan stämmer eller inte. Ska bli spännande att se. Sen säger alla att jag ser ut som en typisk ”pojk-mamma”, hur man nu ska tolka det, haha.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish