Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Nya fransar hos bästa Emelie

Igår fyllde jag på fransarna hos Emelie igen! Är så glad att hon står ut med att fylla på mina fransar lite oftare nu när jag är gravid. Har precis som många andra nämligen lättare för att tappa fransarna och jag har fått höra att det beror på hormoner. Det är samma sak när det kommer till mina naglar och mitt hår. Allt bara VÄXER som ogräs och jag får fylla på mina gelénaglar och färga utväxten allt oftare. 

Denna gång satte vi singel-fransar istället för volym och det kommer vi nog att fortsätta med resten av graviditeten också. Resultatet blev som vanligt perfekt och snabbt gick det också vilket var skönt då jag har börjat tycka att det är rätt jobbigt att ligga länge på rygg. Emelie är verkligen BÄST! Om ni vill se resultatet av volymfransar så kan ni göra det HÄR

Före:

EFTER: (Ignorera den lilla fransen som lossnat nedanför ögat, haha)

Visst blev det fint?! Salongen ligger i Stenungssund som ligger cirka en halvtimme utanför Göteborg.

För att boka tid kan ni ringa salongen på 0303-80190 och söka ”Emelie” eller boka via internetbokningen på studiotessochcompany.se och välja ”Emelie”. 

Vill ni se fler före/efter-bilder på fransar (eller hår för den delen) så hittar ni Emelies blogg HÄR och hennes instagram HÄR.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish