Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Soliga onsdag och förlängd sjukskrivning

Hej på er!

Träffade min underbara läkare nu på eftermiddagen. Pratade lite om sjukskrivningen, hur jag mår, vad jag är kapabel till, hur mycket jag orkar osv. Slutade med att jag fick förlängt ytterligare så blir hemma fram till 24/6. Så skönt och välbehövligt. Efter det hoppas jag att jag ska orka jobba för jag VILL vara på jobbet såklart. Men kan inte och orkar inte. Måste lyssna på kroppen och mitt mående. Man är ju bara gravid i nio månader så ska verkligen ta vara på det och för en gångs skull sätta mig själv först. Har dock mått så enormt mycket bättre än för kanske en och en halv månad sedan så jag hoppas att det ska fortsätta åt rätt håll nu. Då blir det en månads jobb och sen semester och efter det mammaledighet. Tiden går så fort!

Sen har det krånglat sig massor med försäkringskassan. Jag tjänar ju bloggpengar också så när det kommer till mammaledighet så hade den första handläggaren sagt till mig att jag absolut kunde fortsätta tjäna på bloggen så länge det inte gick ut över bebisen och att bebisen var med under tiden jag bloggade. Handlar ju trots allt inte om så mycket tid per dag. Nästa handläggare jag pratade med sa att det absolut inte går. Så alla säger olika! Blir helt stressad.. Ringde F i tårar och han ringde dit och bokade telefonmöte med en lite ”högre uppsatt” än i deras kundservice. Dom sa att det går bra att jag tjänar pengar och ”extrajobbar” med bloggen på sidan av mammaledigheten men då kanske jag tar ut fyra-fem dagar i veckan när det kommer till mammapenning. Vi ska boka in ett möte med en handläggare också nu efter att jag har fått mitt moderskapsintyg så att vi får allt godkänt och svart på vitt. Vill bara att allt ska bli rätt! För jag vill ju fortsätta blogga även när jag är ledig och hemma med bebis. Så det ska bli skönt att lösa det en gång för alla och prata ut med en fysisk person och inte en handläggare i telefon. Dock så tycker jag alltid att dom är enormt trevliga på försäkringskassan och försöker hjälpa till så gott det går och med den kunskapen just den personen har. Så är ändå tacksam för den hjälp jag har fått från dom hittils. Hoppas allt löser sig nu bara!

Annars så har jag suttit lite i solen på balkongen och ätit jordgubbar + druckit päronsaft. Svarat på mail har jag också gjort och nu tänkte jag lägga mig i soffan framför en film. Sen så har jag börjat känna lilla killen där inne massor! Han buffar och sparkar och rör sig. Känner till och med var i magen han ligger då han trycker hårt framåt. Ibland buktar halva naveln ut och resten av den är fortfarande inåt. Lite beroende på var han är! Är så glad och det är så mysigt. Känns dock fortfarande inte alls verkligt. 

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare! Kram!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish