Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårdagen

Hej vänner!

Fy, vad illa jag mår idag! Kan bero på all mat vi vräkte i oss igår. Blev VERKLIGEN mycket skräpmat, massor med frityrfett och ja, usch. Ni vet när man känner ”jag ska aldrig mer dricka alkohol!”. Jag känner idag att jag aldrig mer ska äta onyttigt. Och så brukar det oftast bli också efter sådana där frosseridagar. Men ibland får man. Idag ska jag leva på sallad och soppa och frukt och grönsaker. Vi ska veckohandla också och tänkte testa oss på att ha matsedel och handla därefter. Annars brukar vi bara spontant laga det vi är sugna på men tänker att det kanske kan bli en kul idé som också leder till att man inte småhandlar lika mycket som vi gör idag. Har ni veckomatsedel hemma? Hur tycker ni att det funkar?

Igår mådde jag faktiskt otroligt bra tills vi kom in på bion. Kollade på filmen i typ en kvart innan jag kände att jag behövde spy. Drack massor av vatten och av någon mirakulös anledning så lyckades jag sitta kvar hela filmen ändå. F tyckte att vi skulle åka hem direkt när jag sa att jag mådde illa men det kändes så tråkigt att ”förstöra” kvällen. Det gick bra iallafall! SÅ tacksam för det. Sen så åkte vi hem och gick och la oss ganska direkt. Idag fick vi sovmorgon och om jag piggnar till under dagen så ska vi hämta paket och träna lite. Klickade hem ett doftljus med lite fräschare doft nyss också. Finns HÄR. Vill ha lite omväxling från alla klassiska dofter. 

Tanken var att vi skulle åka och äta på restaurang igår och vi hade till och med bokat bord men mina cravings slog till och jag blev JÄTTEsugen på MAXmat. Så det fick bli så istället, haha. En lyxshake på det också. Så gott! Men nu kommer jag inte vilja ha skräpmat på ett braaaa tag som sagt, haha. Vi såg filmen SPY förresten! Jätterolig film! Kan verkligen rekommendera den =)

Vill förresten passa på att tipsa om att det kommer att komma upp MASSOR med tävlingar på min instagram. Allt från valfria plagg, träningsplagg, mammakläder och bebisprodukter + hårgrejer kommer att tävlas ut inom närmsta veckorna. Så håll koll på instagram – @gabriellajoss.

Önskar er en jättefin dag så hörs vi lite senare. Stor kram!

Hade först på mig denna fina tröja från Mom2mom och armband och örhängen från Snö of Sweden. Detta är första gången jag tar på mig en tight tröja under graviditeten och visar magen. Vet fortfarande inte om folk förstår att jag är preggo eller om jag bara ser småknubbig ut, haha.

Efter att vi hade ätit så hann vi hem så att jag fick byta om till skönare kläder. Blev en långklänning. Även den från Mom2mom.

Och som ni ser så var det verkligen en frosseridag. Popcornen och chipsen vet jag inte ens varför vi köpte. Ingen av oss åt knappt något av det, haha. 

Och morgonen har vi inlett med bebismys. F har känt några sparkar men jag känner rörelser hela tiden. Det är så frustrerande när han har handen på magen och jag känner ungen heeeela tiden medan han inte gör det alls mer än när bebbe sparkar ut mot just magen. 

Och morgonens fruktfat. Så gott och fräscht! Och nu står F och gör sallad till lunch innan vi ska börja ta tag i dagen på riktigt. Detta är hans enda lediga dag så ska bli skönt att mysa ordentligt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss