Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lite skämma-bort-mig-själv-tid

God morgon!

När ni läser detta så ligger jag och får en ansiktsbehandling hos fina Jennifer på Life Long Clinic. Och det är välbehövligt om något då min hy absolut inte har varit samarbetsvillig med mig under graviditeten. Jag försöker sköta min hy likadant som innan jag blev gravid just för att det oftast blir ÄNNU värre om man börjar kladda på med starka medel men det är svårt att låta bli när den ser ut som den gör. Finnar överallt! Runt munnen, kinderna, på knäna, på armbågen.. Ja ni hör ju! F tycker inte att dom syns men hans åsikt när det kommer till sådant är inget jag litar på, haha 😉 Dessutom så är det jobbiga inte att dom syns eller inte utan känslan av att dom är där över huvud taget och ömmar och gör ont. Usch! Nej, en ansiktsbehandling tycker jag att alla som kan ska unna sig någon gång ibland. Det är mysigt att bli ompysslad och särskilt när man är gravid eller perioder i livet där man jobbar mycket och långa dagar (det är iallafall under dessa två perioder i mitt liv jag uppskattat dom som mest). Kommer självklart att blogga mer om behandlingen senare!

Önskar er iallafall en underbar dag! Och lite senare i eftermiddag kommer ett litet inlägg om vem jag är och om min bakgrund då jag vet att många önskar det. Läste igenom det för inte så längesedan och jag låter typ som den mest positiva personen i hela världen när jag presenterar mig, haha 😉 Hoppas ni tycker att det är intressant att läsa iallafall (särskilt ni som är rätt nya här inne på bloggen!). Stor kram!

Igår myste jag och Dexter i soffan med ballerinakex och massor av vatten. Det är lätt att glömma bort att dricka och förstå hur mycket vatten man faktiskt behöver!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish