Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godmorgon och en sprattlande bebis!

Hej fina!

Jag lyckades för första gången på hur länge som helst somna om idag efter att F hade dragit iväg till jobbet. SÅ.HIMLA.SKÖNT. Man mår så himla bra när man sover ordentligt och jag upplever till och med att hyn blir jämnare av det, haha. Så världens mirakelmedicin när det kommer till typ allt! 

Idag är foglossningen inte att leka med + att bebisen sprattlar uppåt mot revbenen. Det känns dessutom som om jag har en kokosnöt där nere. Ringde min barnmorska och hon sa att bebis förmodligen redan har fixerat sig och att det är därför jag upplever sådant tryck neråt när jag kissar eller sitter på vissa vis. Så det är ju kul att höra! Har vi tur så kanske denna lilla kille vill kika fram om bara några veckor. Alla jag känner tror att jag kommer att gå över tiden förutom jag själv. Jag är helt 100% på att han kommer komma lite för tidigt. Jag börjar redan känna att han gör sig superredo att komma (jag tror typ att jag och bebis kan kommunicera bara för att han ligger i min mage som ni kanske märker, haha). F har även han börjat tänka om lite och från att ha varit helt övetygad om att vi kommer gå över en vecka så börjar han lita på min magkänsla allt mer. Vi får se hur det blir, det är riktigt spännande iallafall!

Igår hade jag en fin vän här efter att vi hade lunchat på stan och när mannen kom hem så köpte vi hem sushi och bara pratade ut om allt mellan himmel och jord innan det var dags att sova. Nu ska jag strax göra mig en stooor kopp te och sen mysa ner mig i sängen igen och läsa lite böcker. Känns som en sådan där perfekt dag att göra absolut ingenting. Har jag tur kanske jag till och med lyckas somna en stund igen.. =)

Ha en fin dag och ett fint slut på helgen! Kram!

Och tror ni jag smälte när Dexter HELT SJÄLV hade bäddat ner sig såhär i sängen igår morse!? Var tvungen att bita mig hårt i läppen för att inte börja skratta (han blir så stött när jag skrattar åt honom och förstår mer än man tror, haha)//Och även Zelda myser på som vanligt bland sina kuddberg. Hon brukar trycka in alla kuddar i samma hörn i soffan och sen lägga sig på dom.

Vi åt på Vapiano och fick vänta på vår mat i över 45 minuter. Helt sjukt att köerna var SÅ långa//Och lite frukt när vi kom hem till mig. Fat från inwhite4you.se och kannan är mateus. 

Gårdagens middag! Mums!//Och imorse innan jag somnade om kom F med mackor på sängen. Jag har fortfarande ett illamående som heter DUGA på morgonen och måste äta i princip samma sekund jag slår upp ögonen för att inte spy. På dessa mackor hade vi vegansk salami. Supergott faktiskt! 

Och dagsformen nu i slutet av vecka 33 (bilderna är tagna igår i 32+5). Imorgon går vi in i vecka 34. Tycker kroppen fungerar rätt bra fortfarande men det jag vill klaga på just nu är (OCH JO MAN FÅR KLAGA HUR MYCKET MAN VILL): sår på tungan som svider och gör SÅ ont (ni ska se hur min tunga ser ut så kommer ni att förstå, AJ), foglossning, finnar överallt (runt munnen, på tuttarna, på ryggen, axlarna, benen), en liten brisning i mitt ärr precis ovanför navelpiercingen (det beror inte på att jag har haft i piercingen utan på att jag har en rejäl ärrvävnad ovanför på grund av att jag piercat om naveln säkert fyra gånger i mina yngre dagar av olika anledningar – det är det som är det lilla brun/lila området vid piercingen ni kunnat se på alla bilder (alltså det är inte bristningen som syns på kort utan just ärrvävnaden som bildats på grund av hur många gånger jag piercat om den, hyn är väldigt, väldigt tunn där och har tryckts framåt i takt med att magen växt). Saker jag är tacksam över: Illamåendet som jag hade är nästan helt borta (ni som följt mig länge vet vilka enorma problem jag har haft), inga synliga bristningar (ännu iallafall), jättebra pigment som gör att jag blir brun vid minsta lilla sol (och jag som älskar att vara brun), inga andra större problem eller krämpor och det jag är mest tacksam över är att jag snart ska få föda och träffa en blandning av mig och den jag älskar mest i världen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss