Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Tre saker jag gör för ofta..

..Är inne på Fs instagram och går in på någon av dom jag följer via den för att sedan bli jättechockad över att jag inte följer den längre och trycka på ”följ”. Fem sekunder senare slår det mig oftast att jag är inne på hans konto och inte på mitt och jag får då snabbt avfölja igen, haha.. 

..Går in på gravidappen för att kolla hur många dagar det är kvar till BF och hur många procent av graviditeten som har passerat. Detta kan jag göra flera gånger per dag (som om jag hoppas på att det ska gå snabbare då, haha). 

..Blir sur/irriterad över något som jag själv har gjort för att sedan förstå att det var mitt fel. Detta är så knäppt och det händer FÖR ofta. Senaste gången var för bara några veckor sedan när jag hade blött näsblod i vår nybäddade säng under natten och var heeeeelt säker på att det var någon av hundarna som gjort det och inte jag (dom brukar nämligen försöka gräva ner ben i täcket med hjälp av nosen vilket kan göra att dom ibland får ett litet sår där som blöder). Vi fick oss ett gott skratt här hemma iallafall =)

Zelda som sover supersött i vår gamla lägenhet i Umeå. Här var hon bara några månader gammal, vår lilla snutt! <3

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss