Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Status just nu

Morgonen har spenderats till att göra massor med ärenden och snart ska vi iväg och hämta ut massor med paket. Har skjutit på det så länge nu och har säkert tio stycken att hämta ut på OLIKA ställen, haha. Fick en påminnelse idag där det stod att jag måste hämta ut ett av dom idag och om jag inte gör det så skickas det tillbaka. Så kaaan ju vara dags 😉

Ska även förbi vår hyresvärd för att fylla i ett papper. Kommer att berätta mer om varför sen. Kanske hinner kika i lite butiker också när vi ändå är i stan. Vi får se hur mycket vi orkar idag. Känns som om timmarna rinner mellan fingrarna och man vaknar klockan sju för att sedan kolla på klockan och konstatera att klockan redan är eftermiddag. Kommer tiden gå såhär snabbt hela tiden med barn så lär jag vara gammal och grå inom kort, haha. 

Igår hade jag på mig så sköna och snygga brallor från H&M. Älskar högmidjat och dom är ju dessutom riktigt höstiga i färgen. 

Och fick även sola i tio minuter igår. Lyx! Killarna hängde med in och satt och väntade utanför. Dom hade dessutom installerat ett nytt solarium så det var riktigt fräscht!

Mammas lilla prins.. <3 Världens vackraste kille som vi älskar över allt annat i hela världen.. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish