Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Gårkvällen

Vi hade en sådan himla mysig kväll igår. F gjorde supergoda baguetter med massor av grönsaker och vi hade också köpt hem smågodis och en trisslott. Kikade på IDOL och småpratade + bebisgosade hela kvällen. Jag måste återigen påpeka vilken otroligt snäll kille vi har fått. Vi får sova hela nätterna med små uppvak (max tre gånger per natt) för att byta blöja och amma. Pappan i huset sköter blöjbytena och jag matar och sedan somnar vi om igen allihop. Jag älskar verkligen vardagen nu. Nästan lite så att jag undrar vad vi höll på med innan Jason kom till oss. Vad var livet ens innan? Dom som säger att barn verkligen är meningen med livet har helt rätt. Iallafall i mitt fall, sen kan det ju vara något annat för någon annan. Sen så trodde jag aldrig att jag skulle vara så mammig och ha så mycket mammakänslor som jag faktiskt har. Tänk att en liten person kan komma att bli ens allt och lite till? Helt magiskt. 

Alltså dessa små knubbiga händer! För att inte tala om den plutiga lilla pussmunnen.. Så mycket kärlek!//Och dessa mackor var verkligen SÅ goda. Älskar att ha groddar på och utöver det så var det paprika, ost, smör, avokado och tomat + salt och peppar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish