Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Mamma eller människa?

Många frågade om mina tankar kring att hinna vara ”bara jag” nu när jag har fått barn. Så tänkte skriva lite om det i detta inlägg.
Jag kommer ihåg att jag innan jag födde hela tiden sa att jag aldrig skulle förlora det där med att vara ”JAG”. Jag var väldigt tydlig med att jag aldrig skulle sluta vara en människa bara för att jag blev mamma. I första hand skulle jag vara ”Gabriella” och sen skulle jag vara ”mamma”, ”fru” osv.  Hur gick det då? Nu i efterhand kan jag skratta åt det, haha. Jag hade verkligen ingen aning om hur det var att ha ett barn och framförallt hur stark kärlek man kan känna för sitt barn. I första hand har jag verkligen blivit just ”MAMMA” och det känns helt okej. Det känns till och med bättre än helt okej. Det känns bra och rätt! Så får det vara just nu. Jag har inte förlorat mig själv eller min identitet men livet har fått en annan mening och ett annat fokus just för stunden. Förr gick alla tankar utifrån mig själv men nu bryr jag mig knappt om vad jag har på mig, vad jag äter eller något annat som bara är förknippat med MIG . Alla tankar och beslut är och går utifrån Jasons behov och jag sätter aldrig mig själv i första hand längre. För min del så känns det bra att vara mamma i första hand för tillfället. Jag har ju trots allt hela livet på mig framöver att bara vara JAG igen. Att få vara mamma är en riktig ära och det bästa som har hänt mig. Självklart kommer det vara skönt att komma ut ibland, vara barnfri för en stund och bara vara ”Gabriella” och inte ”mamma Gabriella” – men så länge mini är så liten så får det vänta i det stora hela. Jag njuter verkligen av varje stund som han behöver mig och vill vara med mig. Tänk att denna lilla människa verkligen BEHÖVER mig!? Det är riktigt mäktigt och det är även enligt mig något att ta vara på. Redan nu känner jag att han blir mer självständig för varje dag som går. Allt går så snabbt och innan jag hinner blinka kommer han att säga att han vill vara ifred på sitt rum och att jag inte får komma in där 😉 Så ja, det gäller att passa på att just.. NJUTA. Hoppas ni inte missförstår detta inlägg. Jag menar ju givetvis inte att jag inte vet vem jag är längre, inte har en egen identitet eller saker jag gillar. För så är det inte! Men den rollen får liksom ”vänta lite” då annat är betydligt viktigare i mitt liv just nu.
Hur känner ni andra mammor? Känner ni att ni liksom är ”er själva” i första hand eller är ni som jag? Hade varit kul att läsa andras tankar. Vet att detta kan vara lite olika från person till person. Kram på er!
Sandra_Rogers_Photography_(1)
Foto: Sandra Rogers

Kommentarer

  1. Lisa

    Min dotter är stor nu, hon fyller 13 år nästa år, men jag är fortfarande i första hand mamma 😉
    Hon bor inte hos mig hela tiden utan ibland hos sin pappa och ibland hos mig..
    Men jag är inte hel när hon inte är hemma, även om jag såklart hittar på andra saker, tränar, etc..

  2. E

    Förstår exakt hur du menar! Min dotter är strax över 6mån och jag har varit med henne i stort sett varje sekund sedan hon föddes. Har helammat hela tiden och ammar fortfarande till största delen. Jag blev lämnad tidigt i graviditeten så jag är ensamstående, vilket innebär att vi om möjligt har en ÄNNU starkare relation till varandra. Jag trodde innan hon föddes att jag skulle kunna lämna henne till min familj och ”vara mig själv” när som helst. Men så blev inte fallet 🙂 just nu känns det som att jag ALDRIG vill lämna hennes sida en enda minut.

  3. Lina

    Jag har en son på snart 8 månader.. Jag och min man var tydliga med att han och jag skulle kunna komma iväg bara han och jag en gång i månaden någon timme eller två.. Kanske fyra. Det har vart gult för oss, att få gå hand i hand, utan vagn.. Eller bara stänga av allt och sova.. Nu har det kanske inte blivit en gång i månaden men ett par gånger i alla fall..
    För min Egen del behöver jag få andas, hitta eget utrymme. Jag har ADHD och i bland kan det bli för mycket för mig. Så i bland behöver jag bara få lägga mig ned i sovrummet med en bok en timme och bara vara JAG. Så får maken sköta ställningarna med sonen. Jag har vart ut två gånger, både gångerna har det vart en kompis som fyllt år.. Men det där med uteliv är så bakom mig.. Jag vill bara hem och kan inte slappna av..
    Så för min del handlar det om att få vara ned i ensamhet, en timme. Kanske inge varje dag men någon gång i bland. Sedan så har vi en mormor (min mamma) som gärna är barnvakt ett par timmar. Så vi har haft tur, att vi har många runt oss som vill engagera sig.

  4. Terese

    Jag skulle vilja säga att jag känner mig som en blandning av mamma och mig själv på något sätt. Jag sätter min son i första hand men har heller inte glömt mig själv. Sminkar mig med honom i babysitter medan vi sjunger tillsammans och liknande. Kombinerar så vi umgås medan jag får tid att fräscha till mig lite, haha. Klarar inte av att ha dagar utan att duscha eller fräsch upp mig. 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig fina du! 🙂 Förstår dig till fullo! Jag gör mig fräsch dom dagarna jag orkar men annars så känns det okej med bröstmjölk överallt och oborstade tänder, hehe. Kramar! 🙂

  5. Jennifer

    Hej Gabriella! Har följt dig så länge nu och jag tycker du är helt fantastisk! Att ni två tagit er så långt och gjort så stora beslut trots så ung ålder inspirerar mig! Är själv ung. (19) Jag har en tjej på snart 9 månader. Får otroligt mycket kommentarer om att jag ska ta ”egen tid” ”göra saker” osv osv. Har inte varit utan min tjej mer än några få timmar (och då med sin pappa) på 9 månader och jag vill inte vara det heller! Prioriterar tiden men henne så mycket och som du säger så går det sååå fort. Det känns extra viktigt. Är så tacksam att hon finns och all tid jag får spendera med henne. Hon går alltid först. Dock önskar jag ibland jag kunde bara få låta mig själv andas haha men hon växer och den tiden kommer jag att få senare. Så känner jag. Grattis till eran fina pojk och lycka till! Underbar tid väntar er och utveckligen man får se är så guld värd! Allt är mäktigt med dessa små Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ååh, tack för så fantastiska ord. Blir hur glad som helst! 🙂 TACK <3 Förstår absolut dina tankar. Känner lite samma sak. Tack för att du delade med dig och JA så är det verkligen! Riktigt mäktigt. ALL kärlek och stor kram <3

  6. Mikaela

    Håller helt med dig 🙂 min dotter fyller snart 4 månader & att vara mamma till henne är det bästa. Tyvärr hade vi riktigt kämpigt med kolik (som försvann när jag slutade med komjölksprotein) de första 2 månaderna..då kände både jag & min kille oss väldigt maktlösa..men nu mår vår lilla prinsessa bra & är så social att vi hinner njuta av att träffa familj & vänner 🙂
    Tycker det är helt fantastiskt att få följa dig & din fina familj <3 du verkar vara så gullig & så fin mamma till Jason.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh,förstår dig verkligen! Så skönt att det löste sig. Låter ju underbart <3 Tack för så oerhört fina ord. Värmer jättemycket!! STOR kram och all kärlek till underbara fina dig! <3

  7. Daniela

    Jag kände mig väldigt mycket som ”bara” mamma när han var pluttis, sedan när jag gick tillbaka till högskolan, tog examen, började jobba så blev jag ”Daniela som är mamma till V”. Jag tror man behöver gå helt in i mammarollen i början men ju mer självständigt barnet blir ju mer måste man ju ”separera” sig från symbiosen och då tror jag man ganska naturligt börjar känna mer som att man är den man är men också en mamma till någon. Precis som att man är fru, kollega, vän, syster. Jag tror den där jättestarka känslan av att vara en mamma behövs i början.

  8. Cathrin

    Fick frågan av en kollega hur dr känns att vara mamma nu. Jag fick tänka efter lite men svarade att det inte kändes annorlunda. Känner mig som mig själv bara att jag har en bebis att ta hand om. När jag pratade med min man om det senare kom jag på att jag kanske alltid känt mig som en mamma så det var ingen skillnad. Kan ju hända (lite för ofta…) att jag glömmer borsta håret när vi ska ut för att bebis aka ha så mycket grejer med sig och fixas med. Jag hinner liksom inte göra allt det jag vill på grund av henne (och ibland glömmer bort) men jag vill ju fortfarande det även om jag prioriterar mitt barn framför det. Trodde att det skulle vara jobbigt att behöva sätta någon annan framför mig själv (har även stort behov av egentid) men än så länge är det helt okej. Kan ju bero på att min sköna böna är rolig att hänga med. 🙂

  9. Maria

    Hej! Jag tycker som du. Jag är ”bara” mamma för tillfället, det andra får vänta. Även om jag längtar till gångerna då jag kan duscha långduschar, styla håret lite extra eller bara kunna sitta och måla naglarna i lugn och ro. Nu är vår son 6 månader så jag har lite tid att typ slökolla mobilen när pappa underhåller James.
    MEN. Jag mår dåligt över att jag inte har någon egentid, att det alltid är jag som fixar och donar med barnet. Att det är jag som sitter fast lixom. Jag gör allt detta mer än gärna, om det inte hade bara varit jag som gjort det. Det är klart att det blir jag som håller reda på hur mycket gröt han äter och när. Om blöjorna börjar ta slut etc. Jag är ju hemma mest med James. Men det stör mig att jag fortsätter mitt ”jobb” ensam om kvällarna. Att min sambo bara kan koppla bort sitt jobb och i princip ha egentid när han vill på kvällen. Jag fortsätter ju med mitt jobb. Det jobb jag gör 24 timmar om dygnet. Ensam. Hade vi bara delat lite på det på kvällar och helger. Alltså förstå mig rätt; han tar hand om James lite varje kväll och helg men vi delar absolut inte lika på ”uppgifterna”. Så det är inte det att jag inte har någon egentid som jag stör mig på (jag lägger gärna mig själv på paus för att lägga all energi på lillen nu när tiden springer iväg) det är att han nästan alltid har egentid. Jag har provat att prata med honom om det men det går inte. Han fattar inte. Så har typ gett upp 😛
    Hoppas du fattar vad jag menar, amningshjärna och trött efter 1 timmes nattning. Blev kanske lite flummigt, men men. Jättebra blogg förresten! Så skönt att (när jag hinner :P) gå in och läsa om dina tankar och funderingar kring mammalivet 🙂 Grattis till pojken och fortsätt som du gör, du verkar vara en supermamma! Ha det fint!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! Tack för att du delade med dig <3 Men åååh vad jobbigt!! Fortsätt att tjata på din sambo så att han fattar vad du menar. Så ska du inte behöva ha det!! <3 Tack snälla för alla fina ord. Du anar inte hur mycket det betyder för mig. Blir jättejätteglad. Stora, stora kramar och massor med kärlek till dig. DU är också en supermamma!! <3 All kärlek till underbara dig!! :*

  10. Linn

    Detta inlägget gör mig glad! Min dotter är 3 år o hon har aldrig varit ”bortlämnad” mer än på dagis när jag o sambon jobbar, jag jobbar 4 dagar i veckan o sambon 5 dagar i veckan. All ledig tid spenderar vi som en familj umgås med vänner som också har barn i denna ålder samt familj.. vi anser att våra barn är små en gång i livet o den tiden ska man ta vara på… vi vill göra det iaf. Dömer aldrig andra för detta är verkligen upp till var o en. Visst hade vår dotter velat hade hon absolut fått sova hos mormor/farmor eller kompisar m.m men hon vill inte hon vill sova hemma så det blir den dagen hon vill o då för att hon vill inte för att vi ska ha ”egentid”. Egentid hade vi innan vi fick barn o får igen när våra barn är större o självgående liksom. Just nu njuter vi av livet som föräldrar o älskar att vara tillsammans som familj det är det viktigaste för oss. ❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig till 100%. <3 Alla är ju så olika men jag känner som du. Tycker dock att alla andra känslor är minst lika rätt. Alla är vi olika! Tack för att du delade med dig. Värmde i hjärtat att läsa. Stor kram fina du och ha en magisk kväll <3

      1. Linn

        Håller helt med dig där med. Inga känslor är fel och jag brukar alltid säga till mina väninnor ”glad mamma ger glada barn” så behöver man den där ”egentiden” då o då så är det helt rätt för hela familjen o ta den. Som sagt vi är ju alla unika. Det viktigaste är att alla mår bra.
        Kram

  11. Erica

    Jag är mamma i förstahand när jag är med min son och Erica i förstahand när jag är själv. Nu är min son 14 månader och jag har inga som helst problem att vara ifrån honom upp till 1 dygn. Jag är en sån mamma som behöver va för mig själv ibland för att vara den bästa mamman jag kan va. Men nu börjar han förskola om ca 1 månad och jag börjar bli riktigt nervös över att inte vara hemma med honom längre, just det där med att man inte är med och kan trösta om han ramlar t.ex . Usch va hemskt! 🙁
    Tack för en underbar blogg iaf!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh! SÅ mysigt <3 Tack för att du delade med dig. Tror också att man behöver få vara "sig själv" lite då och då (även om det bara är för korta stunder). Stora kramar och tack för så fina ord!! All kärlek <3

  12. Karolina

    Förstår hur du känner och precis som du säger så tappar man inte sig själv bara för att man inte kan göra allt man gjorde innan. Min dotter och 1.5 år nu och jag är helt klart mamma i första hand, för mig har det aldrig irriterat mig att jag inte kan göra saker på egen hand, utan jag har lagt upp det så att vill jag göra någonting, oftast lätta saker som färga hår, måla naglarna, träna, baka, kolla ikapp på serier osv så gör jag ner när hon sover. Antingen på kvällen/natten eller på morgonen. Nu kan ju jag göra saker som är lätta att göra andra tider än dagtid jämfört med frisörbesök, fransar och så, så det är lätt för mig på det sättet. Men samma sak, jag och sambon har aldrig sovit en natt utan henne. Vi har inget behov av den egen tiden som att åka bort heller, och vill inte lämna bort henne till familj. Men det är vi, och alla är olika men det jag skulle komma till är att jag är mamma i första hand och allt annat som gäller mig gör jag andra tider när hon sover till exempel. Du verkar vara en underbar mamma till Jason. Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du för att du delade med dig <3 Jag känner precis som du! <3 Tack för så fina ord. Blir så himla glad!! <3 Och återigen tack för att du delade med dig av dina tankar. Håller också med dig om att alla är olika och allt är lika rätt. 🙂 STOR kram och all kärlek!

  13. ealindberg

    Det finns en tid för allt. Min dotter är 8 år och min son 2,5. Trots att min dotter är väldigt självständig och det t.o.m går lämna henne själv korta stunder och att min son börjar kunna underhålla sig själv så är man ändå mamma först. Alltid. Även om man är ute en kväll, är hemma hos vänner, är på jobbet så genomsyrar mammarollen hur man är och hur man tänker och ser på livet 🙂 Och det är okej! Saknar inte mig själv innan barnen alls 😛

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ja, det är så olika från person till person! 🙂 Tack snälla för att du delade med dig. Så kul att läsa! <3 Stor kram och ha en bra kväll!

  14. Zandra

    Kände oxå som du innan jag blev mamma, att jag kommer vara Zandra mm men min son är nu 6 månader och ja jag är absolut samma person har samma intressen MEN det är bara inte lika viktigt längre och att gå i myskläder en hel dag och glömma borsta tänderna i bland tycker jag nu bara är en del av charmen med att vara mamma!!
    Måste bara säga att du har en super fin familj!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Håller helt med dig haha 😉 Mammalivet har sin charm! <3 Tack fina för att du delade med dig av dina tankar. Och tack för så fina ord. STOR kram <3

  15. R

    Åh, kan bli lite nedstämd när jag läser din blogg. Allt är så perfekt vad det gäller din mammaroll. Jag är glad för din skull, aboslut, men jag hade det verkligen inte så. Det tog mig 3 månader att knyta an till min dotter. Jag var inte ens deprimerad. Och jag känner mig som mig själv i första hand och mamma i andrahand och dottern är snart två år. Förstå mig rätt, jag älskar henne av hela mitt hjärta och skulle dö för henne men de negativa tankarna smyger sig på när jag läser dessa underbara inlägg och inser att jag inte känner igen mig…

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh! Tycker absolut inte att du ska känna så fina du!! <3 Alla är vi SÅ olika och man är inte sämre/bättre än någon annan. Jag delar bara mina upplevelser och tankar. Men dina känslor är minst lika rätt! Så försök att inte tänka så!!! <3 ALL kärlek och stora kramar till dig <3

  16. Emelie

    Förstår verkligen hur du tänker 🙂
    Mina pojkar är nu 2,5 & 5,5 år – och jag är fortfarande mest bara ”mamma”. <3 Bästa titeln! MEN det är faktiskt skönt efter sommarlovet eller liknande, att ta på sig ngt snyggt, en sko med lite klack, en HANDVÄSKA istället för skötväska och få bara vara JAG 🙂 Men samtidigt är ju hela mitt hjärta kvar på förskolan med barnen och barnen passerar mina tankar varenda minut…
    Det går inte komma ifrån de där små grynen, för det vill man ALDRIG heller! <3

  17. Alicia

    Jag har född Olaf för tio dagar sen. De första tre dygn efter att ha kommit hem från patienthotellet har jag inte äns borstat tänder, inte pga brist av tid, jag har bara glömt bort att man gör sånt. 😮 När jag väl upptäckte de va jag väldigt förvånad över att de går o glömma sånt självklart grej. Nu behöver jag ibland påminna mig själv att jag ska faktiskt ta hand om mig.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha, förstår dig 😉 Har också blivit förvånad flera gånger när jag kommit på mig själv att jag inte duschat, ätit eller borstat tänderna <3 kram!

  18. Elin

    Skulle vara roligt om du tipsade om lite bra hudlotions, lite mer exklusiva men ändå inte för dyra 🙂 hyn tar så mycket stryck nu under vinter och jag känner att dom vanliga krämerna från ldb och nivea inte är tillräckligt bra denna period. Skulle även vara roligt med tips på bra duschkräm som återfuktar bra och även någon rolig och god handtvål för att piffa upp vardagen 🙂 Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Bra idé! Ska skriva ett inlägg om det 🙂 Håller med dig om att hyn inte är på topp på vintern! Stor kram och tack för tips på vad jag ska blogga om! 🙂

  19. Mikaela

    Känner precis som du! Blev mamma till en liten flicka för 3 månader sen och att lära känna henne och bygga ett stark band är prio ert just nu, jag och mina behov kommer just nu i andra hand och jag njuter av det. För det är ju som du säger, en vacker dag står man där och då behöver hon mig inte lika mycket längre. Men åh så fantastiskt det är att ha fått barn. Måste även säga tack för en fantastiskt mysig blogg! Blir så glad när det finns nya inlägg att läsa under amning eller sovstunder. Och stort grattis till er fina lilla pojk! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh vad mysigt att du känner samma!! Ja, jag tänker likadant <3 Stor kram fina du och tack för så underbara ord. Blir helt varm i hjärtat! Och stort grattis till din prinsessa! Håller med om att det är underbart att vara mamma <3

  20. Emelie

    Känner som du att jag i första hand är mamma och alla beslut med mera fattas utifrån min dotter. Hon är 6 månader och jag har ännu inte varit ifrån henne mer än max 1 timme och då kände jag att något fattades och jag kände mig halv. Så det här med egentid alla pratar om förstår jag inte ännu, har inget behov av att vara utan varken sambo eller barn för det är ju dom jag vill tillbringa tid med. Men kan ju erkänna nu att det är skönt när dottern somnar kl 19 varje kväll i sin säng och man får kolla på tv i lugn och ro haha 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig till 100%! Jag tänker likadant! Tack för att du delade med dig <3 Stor kram fina du och ha en mysig kväll!

  21. Jen

    Jag känner att jag fortfarande hinner med mig själv. Jag fixar mig varje dag och umgås med mina vänner och har myskvällar med min man. Jag tror att det kanske beror på hur livet såg ut innan. Jag hade ett ganska lugnt liv och det enda som saknas är jobbet. Jag jobbar på salong där vi ofta åkte på kurser, hade aw och umgicks. Så det kan jag sakna ihop med det kreativa i mitt arbete, men det kommer tillbaka så småningom. Men annars känner jag att mitt liv som mamma är detsamma som innan, känns på något sätt så naturligt att ha den lilla med i allting jag gör.
    Kram

  22. Annica

    hej vackra du . Tack för en underbar blogg . Pratar om dig till min sambo som du vore en av mina vänner hehe .
    Min son är lite över 3 månader redan och att få vara mamma till honom är obeskrivligt . Det där med egen tid får vänta men känner ändå att jag inte har glömt av mig själv då min sambo hjälper till väldigt mycket och sen får man planera in lite mer när man skall få duscha osv . Men det är värt att sitta med fett hår och dreggel på hela tröjan . ❤️
    Har precis börjat själv att blogga och försöker skriva om våran vardag och det är faktiskt skönt att få skriva av sig och sen kolla tillbaka i framtiden . ☺️

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du! Åh vad glad jag blir!! <3 Tack snälla <3 Och håller helt med dig 🙂 Men ellerhur! SÅ kul att du börjat blogga. Det är så roligt att se tillbaka sen, kram!

  23. Iman

    Hej! Började läsa din blogg i somras när jag födde min egna prins. Tycker du skriver på ett fint sätt. Man känner igen sig och inga pekpinnar. Känner som du att jag är mamma i 1a hand och sen ”mig själv” i andra hand. Utseendet har fått ta lite stryk i början haha men det får vara så. Det är en kort period i livet och det går så fort. Snart är min son 6månader (hur?!) och jag kommer se tillbaka med glädje och värme och inte komma ihåg alla gånger när jag inte tränat eller sminkat mig. Sånt hinner man med sen meb babytiden är begränsad. Tack för en bra mamma-blogg, kul att följa dig & din fina familj.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, stort grattis till din pojke! Förstår dig verkligen i dina tankar!! <3 Jättetack för dom fina orden. Värmer JÄTTEmycket och får mig att vilja fortsätta skriva. Stora kramar och tack själv för att du följer oss. All kärlek till dig!! <3

  24. Ronja Zorina

    Alltså.. Känner som du, och kände precis som du gjorde innan förlossningen också.. Men jag var då rakt inte beredd på att aldrig hinna med mig själv.. Min dotter är nu 15 dagar ich jag drömmer om att hinna borsta håret varje dag, klämma den där finnen som gör så ont, duscha ordentligt och inte bara snabbisar, måla naglarna med det fina lacket sambon överraskade nageltokiga mig med, städa, julpynta färdigt… Tycker jag borde hinna något med tanke på att både jag och sambon är hemma men icke.. :s
    Ammar typ dygnet runt känns det som. I förrgår ammade jag nästan konstant i tolv timmar. Att få bajsa ifred är min egentid..
    Har dock världens underbaraste dotter som jag bara längtar efter att få göra massa roligheter och bus med!! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Förstår dig till fullo! Nu när han är sex veckor så har jag dock sjukt mycket mer ”egentid” än dom första två veckorna. Tycker att det händer SÅ mycket på bara några dagar nu i början. Magiskt är det! Dom växer så snabbt. <3 Stor kram och ha en fin kväll fina du! GRATTIS till din prinsessa!

    2. Nathalie

      Haha förlåt men gud vad jag fick flashback när jag läste det här Det blir bättre, lovar! Dock kommer du inte få bajsa ifred i framtiden

  25. Sandra

    Att va sig själv i ”första hand” hade aldrig fungerat för mig eftersom jag är med min son om dagarna, men självklart är det skönt att komma iväg till gymmet eller någon annanstans och bara få va sig själv för en stund. Sen beror det också på vad man prioriterar, tiden för sig själv eller med sitt barn 😉

  26. Nathalie

    Jag känner lite som du, min son är 8 månader så det finns ju lite mer frihet än när han bara var några veckor eftersom han är mer självständig åh kan leka själv åh så och att det är lättare att lämna honom med pappan när han äter vanlig mat. Men jag drar mig ändå för att träna åh komma ut för att jag älskar att va med min son åh när jag börjar plugga igen har jag inte lyxen att va med honom hela dagarna så jag passar på åh njuter

  27. Amanda

    Hej
    Såå fin blogg du har , har följt dig ett tag. Du verkar vara en så fin människa och F lika så. Vacker son ni fått dessutom!
    Jag ville bara passa på att säga det och jag ville också säga att jag älskar Mateus porslin, minns att du skrev om det för ett tag sedan. Jag tycker inte det är onödigt dyrt det är ju ändå handmålat. Jag har samlat på det i några år, det är så att min moster har en köksbutik Lilla Köksboden i Luleå. Ett tips om ni skulle åka på en utflykt nu när ni är i Umeå. All lycka!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du, tack så enormt mycket för komplimangerna! Värmer jättemycket <3 Åååh! älskar verkligen Mateus! Känns som en investering och dom är SÅ fina och härliga. Håller helt med dig. Tack för tipset, ska helt klart åka dit någon dag. Kram och ha en underbar kväll!

  28. Nina

    Hej Gabriella! Har precis hittat till din blogg och läst igenom jättemycket igår och idag och jag vill bara säga att du verkar vara en så fantastisk person! Har blivit på toppen humör på grund av alla fina och kloka inlägg jag läst 🙂 Tack så mycket för det! Hoppas att du får en fin helg 🙂
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh vad glad jag blir! 🙂 Värmer verkligen otroligt mycket. 🙂 Din kommentar gjorde min kväll! Stora, stora kramar och ha en fin helg du med!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish