Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Saker att jobba på..

Ingen är perfekt! Eller jo.. Jag tycker ju att vi ALLA är perfekta fast på vårt egna, individuella vis. Tycker det är så vackert att vi alla är så olika och minst lika fina för det. Hur som! Tänkte dela med mig av lite saker som jag måste jobba på – för visst har vi alla grejer som vi är medvetna om måste förbättras?
Min korta stubin – Jag blir lätt sur! Men inte på vem som helst utan bara på dom som står mig nära. Konstigt men sant! Med någon jag inte känner kan jag ha hur mycket tålamod som helst men när det kommer till ex. F så blir jag lätt sur. Som tur är så går det över snabbt igen, haha.
Att stressa ned – Jag har lätt för att bli stressad och det är varken bra för mig eller min omgivning. Kan stressa för alla möjliga saker, stora som små. Måste bli bättre på att ta ett djupt andetag och slappna av.
Överpedantisk – Ja, ni läste rätt. Allt ska vara på sin plats och jag torkar gärna skåpluckorna minst en gång per dag bara för att dom ska vara helt rena. Ibland kan jag nästan själv känna att mitt kontrollbehov när det kommer till städning inte är helt normalt. Vet ni vad jag gjorde när mina värkar drog igång? STÄDADE, haha..
Shoppingberoende – Jag är duktig på att spara men nästan ännu bättre på att slösa. Ibland köper jag saker som inte ens kommer till användning och det känns ju inte direkt jättebra såhär i efterhand. Måste bli bättre på att fundera kring vad jag faktiskt VERKLIGEN behöver och vill ha.
Säga ifrån – Läste Blondinbellas blogg för ett tag sedan. Där hade hon skrivit om att hon på bussen (om jag inte minns helt fel) hade fått en tillsägelse av en kvinna att hon ”inte borde sitta med mobilen utan umgås med sitt barn istället”. Isabella hade då snällt sagt att hon skulle göra det alldeles strax fast hon inombords kände att hon bara ville skrika att hon trots allt är egenföretagare som både jobbar hårt dagarna igenom OCH tar hand om två barn. Det rörde mig lite extra då det kändes som något som jag själv hade kunnat säga. Att liksom våga bita ifrån (när en helt okänd främling går på en dessutom) måste även jag bli bättre på. Jag är lite för feg och snäll ibland.
12277327_10208051874435992_1512595319_n
Jag och mitt hjärta för några veckor sedan. Och lilla Zelda där i bakgrunden också, haha. 

Kommentarer

  1. e

    Vilken underbar bild på dig och din son. Alla vi har brister men dem som älskar oss, älskar oss trots våra brister och finns där för att vi skall bli bättre på att hantera våra brister. Det är det fina med kärlek

  2. Jessica

    Jag känner igen mig i alla punkter utan kort stubin 😉 Förstår inte hur detta shopping beroende kan vara så svårt att bli bättre på. Har också en son och det är ju så kul att köpa till honom. Sen köper jag inredning och till mig själv också. Kram 🙂

  3. Emma

    Men vilken fin bild på er!
    Har en fråga till dig! När och varför bestämde ni er för att flytta till Göteborg och ångrar du/ni valet?
    Jag ska ta mitt pick och pack för att studera i Göteborg om ett par månader, känner inte en kotte och har lite smått ångest men ser ändå fram emot det! Göteborg är ju en underbar stad!
    Hoppas allt är bra med er! Kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack fina du!! <3 Vi bestämde oss för att flytta eftersom att vi var så trötta på Umeå och ville göra något nytt. Har aldrig ångrat det valet då det gjort att vi vuxit helt enormt både individuellt och i vår relation 🙂 Lovar att du inte behöver oroa dig. Ska man plugga eller jobba så faller det sig naturligt att man får vänner! 🙂 Så var inte rädd för det, kör hårt! Ja, det är en helt underbar stad. STOR kram och hoppas allt är bra med dig med!:)

  4. Sandra

    Hej Gabriella!
    Måste bara säga att du ger mig så otroligt mycket inspiration! Tack för att du gör mina dagar lite bättre.
    Massa kramar❤️❤️

  5. Emelie

    Alltså gud så roligt att läsa, punkterna ”kort stubin” och ”pedantisk” hade jag kunnat skriva själv haha! Förståååår inte varför jag hela tiden blir så sur på min familj?? Med vänner är jag inte alls så, men jag har alltid haft världens kortaste stubin när det kommer till min familj. Så synd om dem haha. Och pedantisk…. alltså sjukt. Bott i lägenheten jag bor i nu sedan sista veckan i augusti, har redan putsat FÖNSTREN typ tre gånger. Alltså vem gör ens det som 19-åring?? Du kan ju tänka dig vad jag städar och har mig inomhus då he he.. Det har till och med gått så långt att när jag kommer hem och hälsar på min familj och ska sova där, har mamma slutat bädda sängen åt mig, som en snäll gest innan jag kommer liksom, med anledningen att ”hon inte vet hur jag vill ha det”. Och de som känner mig bra vågar inte längre sätta sig i min säng om den är obäddad, då jag tycker det är så äckligt med baciller från kläderna (tänk alla baciller byxorna har från tunnelbana/buss/stolar/bänkar osv) i min säng.. Måste VERKLIGEN jobba på denna punkt..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish