Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Gårdagen

Hej vänner!
Mannen var dålig igår och sov mest här hemma. Mot senare kväll piggnade han till och vi gjorde iordning fruktfat och åt saffrans-semlor framför en film innan det var läggdags igen. Inte världens roligaste dag kanske men han verkar må bättre nu. Hoppas det håller i sig! Tänkte sammanfatta gårdagen med lite bilder här nedan.
Önskar er en jättefin dag! Stor kram!
12386560_10208179689591291_1742651641_n
Lunchen blev ett ihopplock av allt från potatis med persilja i ugn, stekta champinjoner, majskolv och lite grönsaker. 
12366879_10208179976438462_1754914542_n
Pappakärlek.. <3
12395584_10208179689711294_9551144_n


När pappa får välja kläder så matchar vi svart/grå pyjamas med vit/beiga sockar. 
12380160_10208179689631292_623535100_n
Och ”gå” runt på golvet är också kul! Självklart bara en kort stund. Jason älskar det! Visst är det häftigt hur bebisar har en ”reflex” att ställa ena foten framför den andra automatiskt när man håller upp dom lite!? Jag hade ingen aning om det förrän F visade mig hur dom brukar promenera runt tillsammans. 
12380560_10208179976318459_1150781170_n
Gårdagens kvällsmys! Var längesedan vi slängde ihop ett ordentligt fruktfat nu så det var på tiden! Mums! Och saffrans-semlorna kan ha varit det godaste jag har ätit på riktigt länge. Har ni testat? Får mycket frågor om vi äter upp all frukt vi visar och ja, vi gör faktiskt det 😉 Det som blir över (om det blir över) lägger vi på en tallrik, drar över plastfolie och äter dagen efter istället. Men ja, oftast får vi i oss allt. Riktiga storätare, hehe..

Kommentarer

  1. Marit

    Hej Gabriella!
    Vill börja med att säga TACK för en såå mysig och inspirerande blogg! Jag går in var och varannan dag för att läsa och jag älskar mixen av recept, shopping, bebisgrejer, inredning och en del personliga tankar. Då jag själv har en bebis på 5 månader är det extra mysigt att läsa reflektioner om bebislivet! =)
    Nu till en liten fråga: Jag älskar era recept på enkel och nyttig mat och då jag själv vill börja äta mer vegetariskt så letar jag efter nya recept. Jag undrar hur man hittar kategorierna på din blogg sen du flyttade över den till Loppi? Finns det ex en kategori med mat där bara era recept finns? Likadant om det finns en kategori för inredning etc.? Vore så bra ifall det är enklare att hitta än att gå tillbaka sida för sida. Tack på förhand och ha en fin dag! =)
    Kram från Marit

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      hej fina du! 🙂 <3 Om du kikar högst upp på bloggen under min headerbild (där jag, jason och F syns) så kan du hitta arkivet och även olika kategorier på bloggen. Dom är lite gömda bara! Men kika under den bilden så hittar du allt det! 🙂 KRAM och tack för så fina ord. Önskar dig en härlig kväll 🙂 <3

  2. Sonja

    Hei,
    alla era fat eller tallrikar ser så fina ut, skulle du kunna ta bild på de utan frukt/mat på. Och vart är dom köpta? 🙂
    Tack på förhand.
    Kram

  3. Cathrin

    Blir också sugen på frukt av era stora fruktfat som ser så goda ut. Är jättedålig på att äta frukt nu när jag går hemma. På jobbet fanns det ju oftast lite frukt att mumsa på under fikorna. Får nog slinka ner lite sånt när jag handlar nästa gång.
    Måste ju testa att ”promenera” med min tjej imorgon. Hon gillar ju att stå i knät så det kanske är en hit. 🙂

  4. Becca

    Hej! Älskar din blogg, kollar den flera gånger om dagen. 🙂
    Tänkte bara fråga hur mycker pengar ni lägger på frukt i månaden?
    Kram!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! Men åh vad glad jag blir, tack <3 Ingen aning! Men totalt på mat (som vi handlar i mataffär) så lägger vi runt 5000:-/mån. 🙂 KRAM!

  5. Ellie

    Är det ändå inte lite läskigt? Att man kan bli så tokigt kär i en annan individ. Jag har hittat min kärlek. Han med stort H, hans hand som matchar perfekt mot min, hans armar som man känner sig så trygg i. Hans underbara parfym som man vill känna lukten av på ens egna kläder, hans hoodietröjor som är så mjuka. Hans läppar som smälter perfekt emot ens egna, och hans ögon som man bara vill drunkna i. Hans underbara skratt som förgyller ens dag. Alla veta att den här underbara kärleken kommer ta slut en dag. Men jag ser inte att jag skulle hitta samma typ av kärlek en gång till. Jag vet att det är hans doft jag vill känna när jag går in i vår första lägenhet tillsammans. Jag vet att det är hans röst jag vill höra varje morgon och varje kväll. Jag vet att det är han som jag vill se i köket och bara se allmänt snygg ut. Jag vet att det är hans armar jag vill ligga i när jag känner för det. Jag vet att det är hans läppar jag vill känna mot mina vartenda nyår livet ger oss. Jag vet att det är hans skratt som jag vill höra varje gång något konstigt händer. Jag vet att det är han som jag vill utforska världen med. Jag vet att det är hans hand jag vill hålla i vart jag än går. Jag vet att det är han som jag vill kunna hjälpa, stötta och förbättra. Jag vet att det är han, jag i framtiden vill kunna förlova mig med. Jag vet att det är han jag vill se stående längs ner i altargången, väntande på att jag ska komma. Jag vet att det är han som jag vill skaffa familj med i framtiden. Jag vet att det är han jag vill göra mina misstag med. Jag vet att det är han jag vill ha, ingen annan. HAN, HAN, HAN med stora H.
    Har du känt någon liknande med F någon gång? Att du har varit rädd att förlora honom och så vidare. Den texten du ser ovanför är en text jag skrev som är riktad mot min kille som jag har varit tillsammans med i 4 månader snart. Men alla säger att det inte kommer hålla för att vi är för unga och ”dumma”. (Vi är 16 år båda två.)

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vad fint skrivet! 🙂 Jo, när man har mycket så blir livet genast läskigare i och med att man har så pass mycket att förlora. Tycker du ska skita i vad alla säger. Det är DITT liv och dina känslor. Det du känner är det som är det sanna. Stor kram till dig! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish