Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

När lugnet infinner sig

12351180_10208145611579362_659295345_n
Älskar den där känslan av att hemmet är städat och allt är på sin plats. När barnet sover, hundarna vilar och man bara kan slå sig till ro i soffan med en stor kopp té och en bra tidning. SÅ.SKÖNT.

Kommentarer

  1. C

    Ni har det så fint i ert hem 🙂 hur ofta gör du rent ert glasbord och har du några tips på hur man får glasbord fina? PS. Blir alltid så glad att följa er vardag med er fantastisk söta son

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Fina du, tack!! <3 Jag gör rent det varje dag med vanlig fönsterputs och toapapper! 🙂 Stor kram och tack snälla för så fina ord<3

  2. Simona

    Mys 🙂 undrar om du gör nått för
    Musikhjälpen ? Typ en träff eller nån sak som man kan buda på för en mycket bra sak 🙂

  3. Ellie

    Är en text som jag har velat dela med mig länge. Och kände att du gav en grym respons. Den är till min pappa som är VD för ett företag. Men storyn blev svartnad och är många som blir förvånade när jag berättar att jag är hans dotter. Till texten:
    Du kände att du inte var stark nog att stanna kvar då du fick veta att min mamma var gravid med mig. Du kände att du behövde springa iväg från verkligheten och bara gömma bort allt. Du fortsatte ditt liv på egen hand och ingen i din närhet visste någonting. En flicka föddes den 7 november 1999 klockan 20:30 på Danderyds sjukhus. Det var din dotter som du hade lämnat. Du fortsatte ditt liv medan jag växte upp ensam med min mamma. Du skickade över bidrag men det gav egentligen ingenting. Vid 6års ålder fick din pappa veta att ett barnbarn fanns. Det blev besvikelse och mycket tjafs. Han fanns där och gjorde allt för att ge tillbaka det han hade missat. Men du stod kvar där du var. Vid 9års åldern fick jag träffa dig för första gången, vadå hade jag en pappa. Det var stelt men det är egentligen inte så konstigt. Sen dess har vi träffats någon gång här och var. Men jag tror inte du förstår vilka spår jag har kvar. Är det mitt fel att du försvann och bara stack. Är det mitt fel att du knappast vet hur du ska fråga mig om jag vill ses. Många frågor men inte alls lika många svar. Vet du, jag frågar mig själv dessa frågor fortfarande. Jag vet att jag har en fantastisk mamma som tog mig på egen hand. Alla tror att det är de rika som har det bäst, ellerhur. Men vet du vad.. Efter denna händelse har jag förstått att pengar inte ger någonting, det är omtanken och kärleken. Nu har du två döttrar till, som jag hoppas du kan ge en ljus framtid. När jag ser dig med de gör det mig så lycklig inombords. För jag vet att du gjorde dig redo för de iallafall. Man kan inte tänka på det förflutna för mycket. Man kan inte ändra på det som har hänt. Det är vad du gör nu som spelar roll. För jag behöver dig i mina val, i mina tankar och idéer. Jag behöver dig som min pappa också. Precis som mina syskon gör. Jag vet att det kanske verkar sent men det spelar inte så stor roll. Jag vill ge det en chans men frågan är vill du..

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish