Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Ingen ordning

12355319_10208145783943671_1501105281_n
Någon bad mig visa bilder på hur det ser ut i min garderob och såhär ser det ut i den garderoben där jag har mina ”vardagskläder”. Sen har jag två garderober med galgar där det händer lite finare kläder, koftor, jackor osv. Men ja, man kan nog säga att min garderob är det stället där jag har minst ordning, haha.

Kommentarer

  1. Monica

    Jag skulle aldrig stå ut med att ha mina tröjor vikta i högar. Har ALLA mina kläder på galgar. Min erfarenhet är att det som ligger underst i högen aldrig blir använt, dessutom blir det rynkigt när man viker allt. Man måste dock ha gott om utrymme för att kunna hänga allt på galgar, man kan hänga i två plan istället för att ha hyllor och sedan får man rensa bort det man aldrig använder och köra med regeln ett plagg in ett plagg ut!!!

  2. M

    skönt med folk som visar den ”äkta” verkligheten! har själv problem att vika kläder det är just det som är det trakigaste att göra enligt mig! har en tendens att ”slänga” ett plagg eller hänga upp det i badrummet /pa fataljen/stolen när jag använt det (ofta). men jag bor just nu ensam sa det funkar ju lite bättre än med familj 🙂
    maste bli bättre pa detta alltsa!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Haha, ja det är ju så tråkigt! 🙂 Brukar rensa då och då och vika allt fint men blir lika stökigt snabbt igen 😉 KRAM 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish