Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Godnatt!

Idag har jag känt mig trött! Har haft lite ont i huvudet och känt mig allmänt trött och blek. Skulle behöva en utlandsresa med sol och saltvatten NU. Mot kvällen blev jag dessutom rätt låg och kände mig ledsen och lite tom. Hoppas på en bättre dag imorgon så att jag får avsluta det nya året på topp! Och om inte så är det ingen större fara det heller. Jag har ju haft ett fantastiskt år i det stora hela.
Hur mår ni? Känner ni av att 2016 står och väntar runt hörnet? Har ni några nyårslöften? Berätta gärna! Jag personligen har aldrig några löften. Glömmer ändå bara bort dom efter halva året, hehe. Däremot så brukar jag sätta upp någon form av mål. I år har jag dock inga idéer alls på något sådant. Livet känns rätt komplett! Saker jag drömmer om under nästkommande år är en utomlandsresa med lilla familjen, förhoppningsvis (om allt känns rätt) en ny graviditet och massor av mys i vår nya, fina lägenhet. Börja babysim med mini och finna andra roliga aktiviteter att göra ihop. Tänk att vi är en “riktig” familj nu. Det känns så mäktigt och stort på något vis.
Under dagen besökte vi Leos Lekland här i Umeå. Jag, F, min lillasyster och mini. Hade superroligt allihop!
Hoppas att er dag har varit fin. Godnattkramar <3
12459899_10208297735462364_548324371_n
En trött Jason som sov i sitt babyskydd efter att ha somnat i mammas famn. Lyckades lägga ner honom utan att han vaknade och kände mig stolt, haha. 
12443231_10208297735382362_1629244802_n
Lilla snutt! Och en trött mamma. Bjuder på den. 
12434643_10208297735582367_1547441199_n
Köpte oss grekisk paj till lunch! Var helt okej och gick ner i magen. Dock var pajskalet SÅ hårt och gick knappt att tugga, haha.. 
12463681_10208297735742371_1024963571_n
Lilla familjen!  Jason hade sin nya pingvintröja från Lindex på sig. Storlek 68 men sitter perfekt. Stora killen!
12468027_10208297735302360_1847843677_n
Och lite chips fick vi också i oss. Älskar denna typ av snacks! Typ det bästa med att besöka bio, tivoli och lekland, haha.. Någon annan som gillar dom? 

Kommentarer

 1. Anne

  Vi har en dotter på 8 månader här hemma och vi fick faktiskt veta IDAG att vi är gravida igen. Helt oplanerat.. Wow, jag kan säga att den här dagen har mest varit som ett töcken, haha. Alla planer blev inställda och istället ska vi bara vara hemma och mysa i soffan ikväll, och låta chocken lägga sig, haha.. Vi som hade tänkt vänta i 1-2 år innan nästa graviditet.. Hah! 🙂 Hoppas ni får en fin nyårsafton och att 2016 blir som ni tänkt er. Ni verkar ha en underbar tid framför er med flytt och ledighet! Kram

 2. Jonna

  Hoppas du mår bättre snart och får en fantastisk dag, oavsett vad ni gör. Jag är nog den enda ungdomen som faktiskt njuter av att fira nyår hemma i soffan haha, med familjen. Kram på dig!

 3. Jenny

  Hej fina du! <3 jag har en fråga och vore otroligt tacksam för svar! Jag och min sambo har beställt en likadan säng som ni har från Furniturebox.se (dock en svart) Och det står att de ska leverera fram till dörren! Min sambo jobbar skift och jag kommer troligtvis att vara ensam hemma då den levereras och jag undrar om den kommer färdigmonterad eller i kartong? Jag har inte särskilt stora muskler 😉 och vi har inte tagit bärhjälp då detta kostade 500 kr extra Vi har ca 5 meter från entrédörren fram till vår lägenhetsdörr och jag är extremt osäker på om jag kommet fixa att bära den själv?! Hur gjorde ni när sängen levererades?
  Jag älskar din blogg och kikar in här flera gånger om dagen! Har följt dig i över ett år och har aldrig hållit fast vid en blogg så länge utan uppehåll! Kram till dig fina du och gott nytt år! ❤️

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Hej fina du! 🙂 Den kommer omonterad men det är ju rätt stora och tunga delar! Jag klarade inte av att bära den själv iallafall 😉 Så man behöver vara rätt stark för att lyckas släpa in den i hissen osv med andra ord! Hoppas det löser sig för er! 🙂 Sängen är underbar iallafall 🙂 <3 Tack underbara du för så himla fina ord! Du anar inte hur glad jag blir!! <3 STOR kram och detsamma till dig!! <3

 4. Sara

  Hoppas att du känner dig bättre nu 🙂 Jag är sjuk, så det är extra jobbigt just nu. Lilleman är väldigt mammig. Helst av allt vill jag gå och sova i flera timmar men det fungerar inte riktigt, men men det gör inget 🙂
  Inga direkta nyårslöften. Ska försöka få in lite rutiner igen. Sen lilleman kom har vi inte gjort så mycket. Kan vara skönt med lite rutiner (typ inget godis på vardagarna och komma iväg till gymmet)
  2015 var ett bra år, eftersom lilleman föddes men även ett tungt år då min bästa vän genomgick en cancerbehandling. Så jag hoppas att mina nära och kära ska få vara friska och starka 2016.
  Gott Nytt År till Dig och din familj

 5. Felicia

  Gud så fin lilla Jason är! Och han växer ju som tusan! Gulle!
  Super roligt år och jag vill tacka dig SÅ MYCKET för detta. Du år en helt fantastisk person, med underbar relation till alla du älskar. Du verkar verkligen ha ett fantastiskt liv! (Sen har ju alla sina dåliga dagar ibland såklart). Jag skulle kunna skriva så mycket för att berätta hur mycket du och din blogg hjälper mig i vardagen, jag blir så inspirerad! Återigen tack sååå otroligt mycket!
  Angående nyårslöften tänker jag mig mest sådant som: “se det positiva i allt”, “var tacksam för allt och ingenting – varje dag” osv. Men som du säger så behöver du inget sådant då du verkar ha en underbar syn på livet!
  Återigen TACK till tusen.
  Hälsa alla från mig.
  Kramar.

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jamen visst gör han! 🙂 MEN TACK SJÄLV!! <3 Du anar inte hur glad jag blir för alla fina ord. TACK TACK TACK!! <3 och vilka fantastiska nyårslöften. Låter jättebra ju! 🙂 <3 Återigen jättetack för alla fina kommentarer du lämnar, värmer rakt in i hjärtat. KRAM och gott nytt år och alla hälsar tillbaka <3

 6. Emelie

  Fina du!! Såna dagar får man ha då man inte är på topp och det har man med bebis hemma. Hoppas du får en fin nyårsafton 🙂 här hemma blir det lugnt firande! Känns skönt när man har en 7 månaders tjej som håller på att få tänder (nu ser man äntligen 2 där nere efter att ha trott det varit på gång i några månader). Har samma mål som dig nästa år att bli gravid 😉 och så är det att sluta med allt onödigt socker såklart!!
  Gott slut och gott nytt! 🙂 stor kram

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Nejmen verkligen! 🙂 Håller med. Detsamma fina du! 🙂 Åh, vad kul att vi har samma mål 😉 Och ja, när tänderna kommer får dom så ont 🙁 Hoppas det blir bättre snart. STOR kram och gott nytt år 🙂 <3

 7. Jungfrumamma

  Usch jag lider med dig och huvudvärken. Det är det värsta som finns. Jag kör inte heller med några nyårslöften. Det ända som känns bra är att komma tillbaka till vardagstutinerna efter nyår. Gå och lägga sig i tid och äta mindre godis 😀

 8. Sabina

  Jag ser fram emot 2016, 2015 har varit tufft, så det kan bara bli bättre. I mars kommer “lillebror” så snart ska det börjas fixas och dola här hemma och förbereda för lillens ankomst
  Önskar dig och din fina familj ett gott nytt år ta hand om er och njut av livet. Och tack för en fin blogg(läser varje dag) kram från en Värmlands morsa(31 bast i morgon)

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Hoppas ditt nya år blir bättre. <3 Tack för att du delade med dig! STOR kram och tack för så fina ord <3 🙂

 9. Elin

  Har precis som du inte heller nyårslöften men några realistiska mål försöker jag sätta upp för min egen skull 🙂 detta år blir det att äta/dricka mindre socker – mest för tändernas skull då de börjar ta stryck men även för att få en lite sundare vardag och förhoppnings bli lite piggare 🙂
  Kram på er och önskar er ett gott nytt år!

 10. Ronja

  Söta Jason <3
  Har inget nyårslöfte, men något jag ska försöka med är att göra 2016 till det bästa året hittills!
  Ska försöka skaffa jobb, träna bort min panikångest, VÅGA mer saker! osv osv 🙂 2015 var ett riktigt tråkigt år för min del så hoppas verkligen 2016 blir bättre

 11. Mikaela L

  Synd att du känner dig låg & trött <3 hoppas det vänder snabbt.
  Vilken mysig dag, roligt med lekland – ska bli kul sen när våra små kan börja springa runt förfullt 😀
  Så fina bilder på er <3 & den pingvintröjan är så underbar !
  Åh gott med snacks – tar alltid när vi går på bio 🙂
  Ha en fin dag imorgon !

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss