Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

10 roliga saker

– Jag och F äter alltid på MAX när vi åker långt med bilen. Det är som en oskriven regel som vi har, haha. SÅ gott! Förresten! Har ni kollat in deras nya vegetariska meny!? Vi har testat alla nya burgare dom har fått in och alla tre får 5/5 toasters. Ni måste smaka!
– Jag trivdes inte alls som gravid men nu när jag ser tillbaka på bilder med magen så tycker jag att jag var supervacker. Tråkigt att jag inte kände så då! Kommer ihåg att jag tyckte att jag var svullen, finnig, stor och otymplig.
11753861-10207237386554304-1175322165-n
Här var jag gravid i mitten av sommaren. Vi besökte Arken Spa och hade det så mysigt. 
– Jag är en sådan där person som har samma örhängen i tusen år. Byter dom aldrig och tar typ aldrig av mig dom. Eller jo, ibland när jag duschar! Någon annan som är likadan? För övrigt så använder jag minimalt med smycken. Armband och örhängen javisst! Men inte mer än så.
– Jag har haft gelénaglar i ungefär sex år nu och kommer nog aldrig sluta fixa naglarna. Det är en riktig vardagslyx för mig som förhöjer humöret dom dagarna när man inte orkar göra sig iordning, ha fina kläder eller sminka sig.
11749765-10207218642045703-1238907640-n
Fina naglar som @nailsybyeffi ordnade på mig för ett par månader sedan. Älskar enkelt och ljust när det kommer till naglar. 
– Jag blir livrädd för att flyga flygplan när jag tänker på hur ologiskt det egentligen är att något så stort och tungt kan sväva i luften. Dessa tankar slår mig varje gång jag flyger och gör mig inte direkt mindre flygrädd, hehe. Det är inte alltid positivt att vara en person som överanalyserar. 😉
– Innan jag blev gravid var jag sämst på att spara pengar. Visst, jag sparade en del men inte ens i närheten av hur mycket jag faktiskt hade kunnat spara. Shoppade bort det mesta. Samma månad som jag blev preggo var det dock som om något klickade i mitt huvud och jag blev extremt sparsam. Är jätteglad för det idag.
– Jag köpte jättefina filtar från Hemtex. HÄR kan ni se hur dom såg ut (dom var ”likadana” som den vita och grå kudden i det länkade inlägget). Det första jag gör är att tvätta upp dom (vi tvättar alltid kläder/textiler innan användning här hemma) och SÅKLART kör jag dom i 40 grader istället för 30 grader vilket i sin tur resulterar i att det fina mönstret försvinner och filtarna blir fula och tråkiga. Så typiskt mig och fy så ledsen jag blev.
– Jag är helt värdelös på matte och hade aldrig klarat Matte B om inte F hade hjälpt mig, haha. Blev lite fuskande också men vem har inte fuskat på ett prov i skolan någon gång i livet!?
– Jag är utbildad fransteknolog men upptäckte rätt snabbt efter utbildningen att det inte var min grej. Så gjorde bara ett par set och slutade sedan direkt, haha.
– När Jason föddes så var jag helt otroligt chockad över hur stor han var. Hade fått höra av min barnmorska att bebis skulle väga runt tre kilo men icket. Ut kom en stor, redig liten herre på strax under fyra kilo.
12179856-10207880623394823-1837678638-n


En bild på vår lilla älskling när han var nyfödd. Kommer ihåg att detta var första bilden som jag la upp på honom på instagram. 

Kommentarer

  1. Sofia

    Jag hade en jättestor mage (tyckte typ alla inklusive jag själv, och den kom snabbt), men nu i efterhand när man tittar på gipsmagen vi gjorde i vecka 37 så var jag inte alls så stor . Älskade min graviditet då det enda ”problemet” jag hade i början var illamående, och kände då att om jag mådde så dåligt skulle jag säkerligen få en jättehemsk graviditet. Minns att kompisar berättade hur hemsk den skulle bli och alla besvär man skulle få.. kände mig nästan elak i slutet för att jag inte hade nåt att klaga på så jag började hitta på saker . Iaf, nåt av de sista besöken hos barnmorskan berättade hon att det verkade bli minst en 4 kilos bebis.. fick nästan en chock när lillen föddes på 3696 g, även ifall det var nära 4000 så kände jag: ”men han skulle ju väga nåt på 4 kg???”. Hahaha!

  2. Caroline

    Jag är exakt likadan när det kommer till örhängen. Har visserligen både tunnlar & vanliga i örsnibbarna men nä det blir väldigt sällan att man tar ut dem. Dock måste jag ta ut dem efter mammaledighet och det är dags för verkligen – JOBB. Då är det krav, inga smycket eller långa snygga naglar

  3. Carro

    Vad bra att ni tvättar saker innan ni använder dem. Jag är faktiskt förbluffad över hur få som känner till vad textilier innehåller och därför sätter på sina bebisar kläder direkt från butiken. Man ska tvätta kläder och annat som kan tvättas för att bli av med de flesta gifterna, gärna två gånger. Mer info finns t ex här: https://www.hallakonsument.se/miljo-och-hallbarhet/handla-hallbart/textilier-och-miljon/kemikalier-i-textil/?cookie=true

  4. Karina

    Hahha ja min bebis vägde 5,3 kg!
    Och ändå var min mage inte så jätte stor, men var ganska tränad innan (vilket du väll även var) och då har jag läst att magen kan vara ganska liten.

  5. Kajsa

    Känner igen mig i att bli chockad över bebis storlek! Hade fått höra att vår kille skulle väga lite mindre än 4 kg, men när han kom ut vägde han 4,6 haha! 🙂

  6. Erika

    Jag haaatar att tänka på flygplan, jag får sån panik och precis som du säger så känns det så fel att det funkar. Samma sak med stora fartyg, hemskt!
    Min sambo gjorde mitt nationella prov i matte, haha usch så heeemskt! Kram

  7. Fanny - 21 årig morsa

    Jag kände mig också jätte ful som gravid, eller jag kände mig klumpig, fet, ful och allmänt sliten JÄMT! Och det är den känslan jag har kvar fortfarande och känner inte alls för att bli gravid igen, usch..
    Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish