Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntBarnkläder

Nytt till Jason

Av min fina vän Sara och hennes pojkvän fick Jason en fin tröja och ett par supersnygga brallor. Från favoritmärket Newbie såklart! TACK snälla <3
12767349_10208707640749740_1705462393_n
Dessa godbitar ska han få bära vid något tillfälle framöver =)

Kommentarer

  1. Sophie

    Hej,
    Vill bara varna för byxorna med hängslen du köpt från Newbie. En tjej i min mammagrupp har hittat lösa tygbitar bakom skärpfållorna. Hon har hittat det på två olika byxor, samma modell. Förhoppningsvis är det bara dom men kan vara värt att kolla upp.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      74! Men vi köper 80 och 86 då han är rätt bred. Dom är dock på tok för långa så man får kavla upp ärmar och ben.

  2. Anna

    Åh så fina kläder! Jag har följt dig sedan du var i ungefär v.20 och älskar din blogg! Igår var jag och min pojkvän på Reproduktionscentrum för att ta prover för att kanske genomgå IVF (provrörsbefruktning). Och även om det är en lång process som kanske inte ens funkar kändes det så roligt att allt ändå är igång nu, så på kvällen åkte vi och köpte ett par mysiga gostofflor i ministorlek. Liknande som jag vet att du köpte till Jason när han låg i magen 🙂 så magiskt att för första gången få gå till kassan med ett klädesplagg, även om vi inte ens är gravida än. Din blogg ger mig iaf mycket inspiration och hopp om framtiden! Tack!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla du <3 blir så glad 🙂 Men åååååh underbart!! Får rysningar av glädje för er skull! 😀 Hoppas verkligen det tar sig för er snart <3 TACK Själv och stoooort lycka till med allt <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Ingen aning! Han väger säkert tio kilo eller något sådant.. För fem veckor sedan när vi var senast hos BVC vägde han nästan 8 kg och var 66 cm lång.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish