Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Mjölkfria alternativ

12769411_10208707642429782_393360683_n
Två nyfunna favoriter här hemma som jag köpte på ICA för någon vecka sedan. Har ni testat?

Kommentarer

  1. Malin • @frekvent

    Vill gärna testa soyagrädde! Ska börja ersätta mer mjölkprodukter nu! Har precis kollat mina värden och dom såg bra ut! Förutom järn och D-vitaminbrist. Känns såå bra att kunna berätta det för alla som oroar sig över att man är vego och tror att man inte får i sig det man ska!

  2. Joanna

    Hej du fina! Soya-grädde är sjukt gott! Byt ut äggen i kladdkakan mot soya-grädde… Mmmh! (Funkar även med komjölksgrädde om någon är allergisk mot ägg). Med smör utan komjölk blir kladdkakan veganvänlig. Så gött så!

  3. Ida

    jag har provat båda och de är sååå goda! Föredrar dock oatly. Jag som komjölkallergiker uppskattar verkligen att det finns så stort utbud av mjölkfria alternativ. Då jag har andra allergier och även glutenintolerant har jag tidigare kännt mig omotiverad att laga mat innan eftetsom att ingen av mina kompisar har några allergier och jag får ofta får specialbeställa mat på restauranger mm. Efter att jag började läsa din blogg blir jag mer inspirerad till att läsa på mer om mat och att prova nya maträtter. Nu tänker jag t.ex. På att köpa närproducerat och ekologisk kött och tänker på att köpa ekologisk frukt mm i den mån det går. Även fast att jag äter kött brukar jag försöka äta vegetarisk iaf 3 gånger vilket kan vara lite klurigt med mina allergier tyvärr. Nu kanske jag pladdrar iväg lite men.. Som sagt du inspirerar verkligen till att tänka på maten både för hälsans skull och från djurens perspektiv. Jag tycker du skriver på ett väldigt bra sätt om dina tankar om mat mm utan att döma andra och respektera andras val av mat. du är verkligen en bra förebild och man blir alltid så glad av att läsa din blogg.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Låter ju supergott! 🙂 TACK för att du delade med dig och TACK TACK TACK för så fina ord <3 blir helt rörd <3 STOR kram <3

  4. Jessica

    Har blivit lite smått introducerad till veganlivet genom en vän, men har svårt till att hitta inspiration till vad man kan laga för mat?! Har du några tips?
    Har följt dig under ca 2 års tid och tycker det är fantastiskt vilken fin liten familj ni skapat!! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Kika under kategorin ”MAT” här på bloggen!:) Finns så mycket gott man kan göra! 🙂 Olika grytor med bönor och linser, olika soppor (grönsakssoppa, svampsoppa, potatissoppa), pajer, lasagne, qourngryta, egna biffar och ”bollar”<3 TACK för så fina ord underbara du och stor stor kram <3

  5. Sofie Svedlund

    Åååh har bara provat den till höger, deras vispgrädde. Men den är sååååååååå god. Tycker den är godare än vanlig grädde i många lägen. Så himla kul med allt fler soja och havre-produkter! 😀 hoppas ni får en toppenbra dag!! Kraaaaam!

  6. Marika

    Vaniljsåsen är kanongod! Körde med den när jag ammade och dottern då var komjölkproteinintollerant. Testade varianten med havre också men den skulle jag inte ens ge min värsta fiende.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish